Creare site web

Lasă o impresie bună vizitatorilor tăi cu un site web creat de experți în programare, UX si UI.

Solicita oferta
Design modern

Site-ul tau trebuie să fie conceput astfel încât să atragă și să rețină vizitatorii.

Usor de administrat

Vei putea să vă actualizezi cu ușurință site-ul web, oferindu-ti control deplin asupra a ceea ce apare pe acesta.

Securizat complet

Site-ul tau va avea o copie de rezervă a fișierelor și a bazei de date, ceea ce îl face mai sigur.

creare site web
Abordarea noastra

Creare Site-uri web gandite pentru ultimele tendintele din 2024

În lumea digitală de astăzi, un site web realizat corect sprijină toate eforturile de marketing digital ale companiei tale și servește drept punct de contact principal cu clienții. Un design web personalizat oferă utilizatorilor o idee clară despre ofertele brand-ului tău.

La PRONEXUS, ne asiguram că potențialii tăi clienți țintă pot găsi și naviga cu ușurință pe site-ul tău web. De aceea, credem ca este important sa investeși într-un site web responsive, bine conceput și informativ pentru a îmbunătăți profitabilitatea și succesul afacerii tale.

Contactează-ne pentru a ne spune mai multe despre afacerea ta și pentru a începe să îți realizăm site-ul web!

Mergi la portofoliu
Primul pas catre succesul digital

Creare Site web profesional care să-ți genereze venituri

Nu risca să ai un site web generic care să semene cu alte site-uri din același domeniu. Website-urile create de PRONEXUS sunt concepute sa fie competitive si sa indeplineasca fiecare cerinta a clientului.

 • Experți Wordpress

  Colaboreazi cu agentia noastră de web design și lucreazi cu specialiști WordPress. Programatorii noștri experti în crearea de site-uri WordPress folosesc teme și pluginuri custom pentru a crea un site elegant și unic, care să reflecte branding-ul tău distinct.

 • Integrare CMS

  Adăugăm capabilități CMS la designul tău web personalizat și eficientizăm procesul de dezvoltare a conținutului. De asemenea, compania noastră folosește pluginuri și tehnologii lingvistice avansate pentru a gestiona cu ușurință site-urile multilingve.

 • Mentenanță site

  Echipa noastră profesionistă de creare site-uri web se ocupă de actualizările și întreținerea site-ului tău. Efectuăm teste pentru utilizatori și copii de siguranță ale site-ului și verificăm întotdeauna actualizările de securitate.

Quaility is our beauty

Creare site web Portofoliu

Website-urile create de noi acoperă o gamă largă de categorii, de la stil de viață la tehnologie, pana la industria medicala.

Statistici

Mai jos se regasesc statisticile insumate de website-urile create in ultimele 12 luni. Daca am reusit asta pentru noi, imagineaza-ti ce am putea face pentru afacerea ta!

20Mil

Numarul total de impresii generate organic in Google.

2.4Mil

Numarul total de click-uri generate organic din Google.

4.5Mil

Numarul total de sesiuni petrecute pe site-urile din portofoliu.

Cum te putem ajuta

Serviciile noastre de
creare site web

Serviciile de creare site web de la PRONEXUS te pot ajuta să găsești echilibrul perfect și să creezi un site web care să servească drept piesa centrală a prezenței tale online. Echipa noastră de proiectare și dezvoltare web folosește cele mai recente practici de optimizare SEO și elemente UX pentru a crea machete și site-uri web adaptate oricărei afaceri și industrii.

În calitate de agenție de web design care lucrează cu clienți dintr-o gamă largă de industrii, inclusiv asistență medicală, software, finanțe, producție, educație și multe altele, avem cunoștințele interne necesare pentru a-ți oferi serviciile profesionale de creare site pentru compania ta.

Indiferent dacă ai nevoie de un magazin online sau un site web de prezentare, suntem gata să te ajutăm. Majoritatea proiectelor urmează acești pași de bază:

Arhitectura site-ului

Înainte de a începe, dorim să știm cum este organizat site-ul tău în prezent (dacă ai unul) și dacă este în conformitate cu cele mai bune practici pentru industria din care face parte.

Active site

Menținerea consecvenței mărcii este importantă într-o reproiectare a site-ului web, deoarece vizitatorii care revin ar trebui să recunoască imediat că ești același brand, dar cu un aspect nou.

Varianta beta

Programatorul va crea un site web complet funcțional pe serverul nostru de dezvoltare. Vei avea ocazia să-l explorezi live, subliniind modificările pe care le-ai dori să le vezi facute pe website-ul tau.

Testare pre lansare

Odată ce avem acordul cu privire la designul tău web personalizat, ne asigurăm că aspectul rămâne consecvent pe toate dispozitivele și browserele web.

Lansare website live

Cu site-ul tău șlefuit și gata de funcționare, acum este momentul să-l lansezi. Vom colabora cu tine pentru a stabili ziua și ora potrivite pentru a pune website-ul live.

Asistență 30 de zile

După lansarea site-ului, te ajutăm cu orice probleme sau întrebări care pot apărea. Dacă sunt necesare mici modificări în această perioadă, ne vom ocupa de ele în timp util.

Testimoniale

Ce părere au clienții despre colaborarea cu noi?

Google Reviews
PRONEXUS
De ce PRONEXUS

PRONEXUS, compania ta de creare site web

Colaborezi cu noi și economisesti timp, bani și resurse

Una dintre cele mai mari probleme în marketingul online de astăzi este că proprietarii de afaceri nu înțeleg importanța unui site web cu design personalizat. Unii antreprenori tind să ignore numeroasele beneficii ale investiției într-un site web din cauza costului mare de design web personalizat.

Încredințează-ne proiectul tău de creare a site-ului web și obți următoarele avantaje:

 • Soluții web personalizate pentru întreprinderi, francize și companii cu locații multiple
 • Soluții integrate de marketing digital
 • Cost accesibil pentru design web personalizat
 • Echipă cu experiență în design și dezvoltare web
 • Specialiști cu experiență în creare de conținut
Hai sa discutam
Creare site web

Intrebari frecvente

Doriți să aflați mai multe despre serviciile de creare site web? Răsfoiți întrebările frecvente:

Perioada de timp necesară pentru finalizarea designului site-ului web va varia în funcție de dimensiunea site-ului (numărul de pagini) și de tipul necesar pentru design dacă sunt necesare efecte speciale sau aspecte unice de dezvoltare. Ceea ce este esențial de luat în considerare este perioada de pregătire în timpul căreia sunt construite machetele. Colaborarea dintre echipa de proiectare/dezvoltare și client pentru a verifica revizuirile și editările finale poate de asemenea determina timpul de lansare al site-ului.

O reproiectare a site-ului web este un exercițiu util dacă dorești ca site-ul tău să răspundă nevoilor vizitatorilor. Pentru a te asigura că site-ul tău este creat pentru experiența utilizatorului și rămâne relevant, poate fi necesar să iei în considerare o actualizare a designului. Procesul include o analiză a funcționalităților, înțelegerea utilizatorilor actuali și a potențialilor vizitatori, o analiză a concurenței, stabilirea obiectivelor, actualizarea strategiei SEO și optimizarea site-ului pentru design responsive.

Este designul site-ului web care se adaptează pentru a fi afișat pe diferite dispozitive, indiferent de dimensiunea sau ecranul acestora. Aceasta înseamnă că, conținutul de pe site este întotdeauna clar și optimizat pentru experiența utilizatorului, indiferent de dispozitivul de pe care utilizatorul vizualizează site-ul. Este o modalitate de a face site-urile web să arate grozav atât pe desktop-uri, cât și pe dispozitive mobile, fără a necesita un site mobil separat.

Un programator web ar trebui să creeze site-ul având în vedere tehnicile de optimizare SEO site, astfel încât un specialist SEO să poată optimiza site-ul. În acest fel site-ul dobândește trafic sporit și se va clasa bine pe paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare. Google accesează cu crawlere și indexează toate site-urile web, iar cele optimizate se vor bucura de o clasare mai bună și de o autoritate mai mare.

Clienții se bucură de conținut nou și proaspăt, așa că trebuie să stabilești pur și simplu frecvența actualizărilor. Majoritatea site-urilor web au o pagină de blog și aici poate fi adăugat conținut nou, relevant pe site-ul tău, iar majoritatea companiilor publică actualizări săptămânale.

Dacă conținutul tău este optimizat, clasamentul tău organic se va îmbunătăți și el. Când vine vorba de securitatea și funcționalitatea site-ul, de obicei, acestea trebuie verificate și actualizate la fiecare două luni sau atunci când este necesară o nouă caracteristică pentru a te asigura că site-ul tău este compatibil cu motoarele de căutare.

Pentru a stabili frecvența acestor actualizări, discută cu echipa ta de proiectare și dezvoltare web. Ei vor verifica starea de sănătate a site-ului și se vor asigura că toate linkurile și funcționalitățile rulează corespunzător.

Intrebari frecvente SEO