Creare magazin online

Lasă o impresie bună vizitatorilor tăi cu un magazin online creat de experți în SEO si dezvoltare web.

Solicita oferta
Experți în dezvoltarea site-urilor de tip magazin online

Proiectăm site-ul tau web pentru a se potrivi cu brandul tau, viziunea ta și nevoile tale.

Gestionezi cu ușurință conținutul magazinului tau

Avem experiența necesară pentru a crea magazine online optimizate și ușor de gestionat.

Funcționalități si integrari personalizate

Integrarea fluxurilor de date și a ERP-urilor este vitală pentru succesul și ușurința de utilizare a unui magazin online.

creare magazin online
Creare magazin online

Generează mai multe vânzări cu serviciile noastre de creare magazin online

Comerțul electronic este o piață competitivă, motiv pentru care serviciile noastre de realizare magazin online oferă o bază solidă pentru succes, inclusiv următoarele:

 • Design web personalizat de comerț electronic
 • Soluții personalizate de dezvoltare e-Commerce
 • Design responsive
 • Site securizat (HTTPS)
 • SEO pentru magazine online

Află mai multe despre parteneriatul cu echipa noastră de manageri de proiect, designeri web și dezvoltatori web, contactându-ne online astăzi.

Cum te putem ajuta

Cum funcționează procesul nostru de creare magazin online

Avem o echipă dedicată acestui tip de serviciu, astfel încât în crearea magazinului online vor fi implementate cele mai recente practici de optimizare SEO și elemente de User Experience.

Îți vom crea un magazin online cu ajutorul platformei Wordpress, Magento, Open Cart sau Prestashop (in functie de cerintele magazinului online). Ne vom asigura că magazinul online creat va fi optimizat SEO astfel încât numărul de click-uri va fi convertit în vânzări.

Datorită faptului că lucrăm cu clienți din diferite nișe, inclusiv beauty, produse pentru uz casnic, pet shop, drinks & beverages avem suficiente cunoștințe interne necesare pentru a-ți oferi un serviciu profesional de creare magazin online pentru business-ul tău.

Dacă ai nevoie de un magazin online suntem gata să te ajutăm! În crearea magazinului online vom urma următorii pași:

Arhitectura site

Înainte de a începe, este important să știm cum ar trebui să fie organizat site-ul tău, astfel încât să fie în conformitate cu cele mai bune practici din industria sa.

Alegere design

Alegerea designului unui brand este important în procesul de creare al magazinului online. Astfel, vizitatorii care revin în magazinul tău online vor recunoaște imediat brandul.

Varianta beta

Programatorul va crea magazinul online pe serverul nostru de test. Astfel, vei avea ocazia să-l vizualizezi live, și ne vei putea transmite feedback legat de modificările dorite.

Testare pre lansare

Odată ce avem acordul cu privire la designul de creare a magazinului online, ne vom asigura că aspectul va rămâne consecvent pe toate dispozitivele și browserele web, iar functionalitatile website-ului merg perfect.

Lansare live

După ce ne vom asigura că magazinul online creat este conține toate elementele necesare unui site tip e-commerce, ne vom pregăti pentru lansarea acestuia. Ziua și ora la care magazinul e-commerce va fi publicat vor fi stabilite împreună.

Asistență 30 de zile

Ne poți contacta oricând, dacă după lansarea magazinul online, vei avea întrebări sau nelămuriri cu privire la anumite aspecte ale magazinului online. Dacă în această perioadă sunt necesare mici modificări, ne vom ocupa de ele în timp util!

Testimoniale

Ce părere au clienții despre colaborarea cu noi?

Google Reviews
Primul pas catre vanzarile online

Beneficii servicii personalizate de creare magazin online

Design magazin online 100% unic și profesional pentru afacerea ta.

 • Experți Wordpress

  Nu risca să ai un magazin online generic care să semene cu alte site-uri e-commerce din același domeniu de activitate. Colaborând cu noi vei avea parte de un serviciu de creare magazin online personalizat de către specialiști WordPress experimentați.

  Experții noștri în design de site-uri web WordPress folosesc mai mult decât temele și pluginurile standard pentru a crea un magazin online.

 • Analiza site-ului

  Colectăm și analizăm datele magazinului tău pentru a crea un design de magazin online personalizat pentru a crește traficul organic.

  Echipa PRONEXUS efectuează analize de competiție, evaluează consistența și acuratețea conținutului creat și verifică implementarea tehnică a magazinului online în diferite browsere.

 • Creare logo

  În funcție de nișa magazinului online, putem crea un logo care va reprezinta cel mai bine imaginea brand-ului tău. Atunci când alegi să creezi magazinul online cu Pronexus, vei beneficia de un preț competitiv pentru serviciul de creare logo.

 • Creare continut

  Într-un studiu dezvoltat de Adobe s-a descoperit că 59% dintre utilizatorii online accesează mai des magazinele online care are o structură și un conținut bine conceput și structurat.

  Specialiștii noștri în conținut creează postări de blog originale și optimizate SEO despre produsele vândute în magazinul online, astfel încât acestea să atragă vizitatorii să citească articolele, iar mai apoi să efectueze o comandă online.

 • Integrare CMS

  Adăugăm capabilități CMS la designul tău web personalizat și eficientizăm procesul de dezvoltare a conținutului și de traducere a conținutului magazinului online.

  Compania noastră folosește pluginuri și tehnologii lingvistice avansate pentru a gestiona cu ușurință site-urile de tip e-commerce multilingve din CMS.

 • Mentenanță site

  Echipa noastră profesionistă de creare magazin online personalizat se ocupă de actualizările și întreținerea site-ului e-commerce.

 • Optimizarea ratei de conversie

  Alegând un pachet personalizat de creare magazin online prin Pronexus, poți crește numărul de conversii. Având o echipă de experți în design și creare magazin online, aceștia vor face tot posibilul pentru a genera trafic de înaltă calitate către site-ul tău.

  Creăm conținut convingător, optimizăm imaginile puse la dispoziție, implementăm și testăm diverse call-to-action (CTA) și simplificăm procesele de înregistrare și finalizare ale magazinului online.

Quaility is our beauty

Brandurile noastre

Brandurile noastre acoperă o gamă largă de categorii, de la stil de viață la tehnologie. Prin captarea atenției și stârnind emoții, ne creăm fani fideli ai mărcilor noastre.

Statistici

Mai jos se regasesc statisticile insumate de website-urile noastre in ultimele 12 luni. Daca am reusit asta pentru noi, imagineaza-ti ce am putea face pentru afacerea ta!

20Mil

Numarul total de impresii generate organic in Google.

2.4Mil

Numarul total de click-uri generate organic din Google.

4.5Mil

Numarul total de sesiuni petrecute pe site-urile din portofoliu.

De ce PRONEXUS

PRONEXUS, compania ta de creare magazin online

Colaborezi cu noi și economisiți timp, bani și resurse

Ceea ce diferențiază un magazin online dintr-o nișă față de competitorii săi este design-ul, structura și conținutul personalizat. Din cauza costurilor destul de mari, unii antreprenori tind să ignore aceste beneficii atunci când lansează un magazin online. Nu face aceeași greșeală.

Încredințează-ne proiectul tău de creare magazin online și vei obține următoarele avantaje:

 • Magazin online care convertește numărul de impresii în tranzacții
 • Soluții web personalizate pentru întreprinderi, francize și companii cu locații multiple
 • Soluții integrate de marketing digital
 • Cost accesibil pentru design creare magazin online personalizat
 • Echipă cu experiență în design și creare magazin online
 • Specialiști cu experiență în creare de conținut pentru magazine online

În zilele noastre, când majoritatea interacțiunilor cu brand-urile au loc online, este posibil ca magazinul tău online să nu iasă în evidență din cauza competitorilor; astfel risti să pierzi potențiali clienți sau parteneri de afaceri.

Contactează-ne acum și hai să vedem cum te putem ajuta să te conectezi cu potențialii tăi clienți din mediul online.

Creare magazin online

Intrebari frecvente

Doriți să aflați mai multe despre serviciile de creare magazin online? Răsfoiți întrebările frecvente:

Serviciile de creare magazin online oferă proiectarea și dezvoltarea necesară pentru a lansa un site web de comerț electronic - numit și magazin online. Aceste servicii pot include proiectarea paginilor de produse, dezvoltarea proceselor de plată, integrarea sistemelor de plată și multe altele.

Când stabilim prețul unui magazin online, luăm în considerare obiectivele tale, nevoile de marketing, direcția de proiectare și, desigur, funcționalitatile. Toate aceste variabile ne ajută să stabilim un preț și o perioadă de timp pentru proiectul tau.

Angajarea unei companii de dezvoltare web este o decizie importantă și ne place să facem acest proces cât mai ușor posibil pentru tine. Pentru a primi o estimare de preț, te rugăm să completezi formularul nostru de contact și te vom contacta cu prețuri, detalii despre proiect, idei și multe altele.

Developerii noștri au experiență cu multe dintre cele mai populare platforme de comerț electronic, inclusiv Shopify, WooCommerce (WordPress), BigCommerce, Magento și multe altele. De asemenea, am dezvoltat aplicații software de comerț electronic complet personalizate, după cum este necesar, pentru a răspunde nevoilor unice ale clientilor nostri.

La PRONEXUS, campaniile noastre de optimizare pentru motoarele de căutare și de optimizare a site-urilor pentru comerțul electronic nu se referă doar la trafic, ci se referă la creșterea vânzărilor. A avea un site de comerț electronic este primul pas către succesul online, dar comercializarea cu succes a produselor pe internet cu ajutorul serviciilor SEO, Paid Media și alte canale sunt adevăratele generatoare de venit.

Optimizarea magazinului online iti ofera siguranta că vizitatorii iti vor găsi site-ul și produsele atunci când caută să facă o achiziție online. Experiența noastră ne permite să dezvoltăm magazine online care se plasează în primele rezultate pentru cuvinte cheie competitive.

Da, recent am introdus pe piață oferte simplificate de comerț electronic, permițându-ne să ajutăm startup-urile și întreprinderile mici si mijlocii să demareze in online. Aceste site-uri web sunt încă construite pe platforme puternice, cum ar fi Shopify și WooCommerce. Întrebați un reprezentant PRONEXUS despre soluțiile simplificate de comerț electronic și vom fi bucuroși să te ghidăm prin opțiunile tale.

Esti interesat să aflii mai multe despre modul în care serviciile noastre de creare magazin online iti pot duce afacerea la următorul nivel?

PRONEXUS lucrează cu zeci de clienți din Romania si nu numai. Ințelegem ce este nevoie pentru a obține rezultate pentru companiile de comerț electronic online. Contactează-ne acum și hai să vedem cum te putem ajuta să te conectezi cu potențialii tăi clienți din mediul online.

Intrebari frecvente creare magazin online