Creare magazin online

La PRONEXUS, oferim servicii personalizate de creare magazin online care includ un design personalizat și responsive pentru platforme precum Magento și WooCommerce.

Află mai multe despre cum serviciile noastre de design web pentru e-Commerce te pot ajuta să îți dezvolți afacerea!

Spune-ne cum te putem ajuta →
7,839,684

leads generated

863

client
testimonials

450+

subject-matter
experts

5,239,028

calls generated

Google Analytics Logo
Google Search Console Logo
Semrush Logo
Screaming Frog Logo

Generează mai multe vânzări cu serviciile noastre de creare magazin online

Comerțul electronic este o piață competitivă, motiv pentru care serviciile noastre de realizare magazin online oferă o bază solidă pentru succes, inclusiv următoarele:

 • Design web personalizat de comerț electronic
 • Soluții personalizate de dezvoltare e-Commerce
 • Design responsive
 • Site securizat (HTTPS)
 • SEO pentru magazine online

Află mai multe despre parteneriatul cu echipa noastră de manageri de proiect, designeri web și dezvoltatori web, contactându-ne online astăzi.

Cauți servicii de creare magazin online și prețuri personalizate?

CTA Servicii SEO Solicita propunere →

Explorați proiectele noastre de servicii profesionale de creare magazin online

Vezi ce pot face serviciile noastre de creare magazin online pentru afacerea ta

Portofoliu Site
Portofoliu Site
Portofoliu Site

Cum funcționează procesul nostru
de creare magazin online

Serviciile web de la PRONEXUS te pot ajuta să găsești echilibrul perfect și să creezi un site web care să servească drept piesa centrală a prezenței tale online. Echipa noastră de proiectare și dezvoltare web folosește cele mai recente practici de optimizare SEO și elemente UX pentru a crea machete și site-uri web adaptate oricărei afaceri și industrii.

În calitate de agenție de web design care lucrează cu clienți dintr-o gamă largă de industrii, inclusiv asistență medicală, software, finanțe, producție, educație și multe altele, avem cunoștințele interne necesare pentru a-ți oferi serviciile profesionale de creare site pentru compania ta.

Indiferent dacă ai nevoie de un magazin online sau un site web de prezentare, suntem gata să te ajutăm. Majoritatea proiectelor urmează acești pași de bază:

1. Examinăm arhitectura site-ului

Înainte de a începe, dorim să știm cum este organizat site-ul tău în prezent (dacă ai unul) și dacă este în conformitate cu cele mai bune practici pentru industria din care face parte.

2. Colectăm activele site-ului

Menținerea consecvenței mărcii este importantă într-o reproiectare a site-ului web, deoarece vizitatorii care revin ar trebui să recunoască imediat că ești același brand, dar cu un aspect nou.

3. Realizăm site-ul beta

Programatorul va crea un site web complet funcțional pe serverul nostru de dezvoltare. Vei avea ocazia să-l explorezi live, subliniind modificările pe care le-ai dori să le vezi.

4. Testăm înainte de lansare

Odată ce avem acordul cu privire la designul tău web personalizat, ne asigurăm că aspectul rămâne consecvent pe toate dispozitivele și browserele web.

5. Lansam website-ul live

Cu site-ul tău șlefuit și gata de funcționare, acum este momentul să-l lansezi. Vom colabora cu tine pentru a stabili ziua și ora potrivite pentru a pune website-ul live.

6. Perioada de asistență de 30 de zile

După lansarea site-ului, vă ajutăm cu orice probleme sau întrebări care pot apărea. Dacă sunt necesare mici modificări în această perioadă, ne vom ocupa de ele în timp util.

Testimoniale clienti

Client Testimonial SEO

Așteptările noastre au fost mari și nu am fost dezamăgiți. PRONEXUS a creat un design magistral și a investit timp pentru a ne înțelege afacerea și publicul, iar echipa a livrat un design bine gândit în foarte puțin timp.

CEO, Companie de servicii alimentare

Servicii personalizate de
creare magazin online

Design de site web 100% unic și profesional pentru afacerea ta

Intelegerea business-ului

Experți Wordpress

Nu risca să ai un site web generic care să semene cu alte site-uri din același domeniu online. Colaborează cu compania noastră de creare site-uri web personalizate și lucrează cu specialiști WordPress experimentați.

Experții noștri în design de site-uri web WordPress folosesc mai mult decât temele și pluginurile standard pentru a crea un site elegant și unic, care să reflecte branding-ul tău distinct.

Analiza SEO

Analiza site-ului

Colectăm și analizăm datele site-ului tău pentru a crea un design de site web personalizat bazat pe rezultate și pentru a crește traficul organic.

Echipa noastră efectuează analize de utilizare, evaluează consistența și acuratețea conținutului și verifică implementarea tehnică a site-ului în diferite browsere. În acest fel, dezvoltăm un design web personalizat care se adresează clienților dumneavoastră țintă.

Strategie SEO

Creare logo

Echipa noastră creează trei concepte de logo pe baza nevoilor și cerințelor tale și îți permite să alegi logo-ul care reprezintă cel mai bine imaginea brand-ului tău.

Oferim, de asemenea, reproiectarea logo-ului la un preț competitiv când alegi să realizezi site-ul web la PRONEXUS.

Implementare plan SEO

Creare continut

Un studiu publicat de Adobe a dezvăluit că 59% dintre consumatori interacționează mai mult cu conținut web bine conceput și structurat.

Specialiștii noștri în conținut creează postări de blog originale, optimizate pentru SEO și copii web pentru a atrage vizitatorii să citească și să partajeze conținutul tău.

Monitorizare SEO

Integrare CMS

Adăugăm capabilități CMS la designul tău web personalizat și eficientizăm procesul de dezvoltare a conținutului și de traducere a site-ului web.

Compania noastră folosește pluginuri și tehnologii lingvistice avansate pentru a gestiona cu ușurință site-urile multilingve din CMS.

Raport SEO

Mentenanță site

Echipa noastră profesionistă de creare site-uri web personalizate se ocupă de actualizările și întreținerea site-ului tău.

Efectuăm teste pentru utilizatori și copii de siguranță ale site-ului și verificăm întotdeauna actualizările de securitate.

Perfectionare servicii SEO

Optimizarea ratei de conversie

Crești numărul de conversii cu pachetele personalizate de realizare site PRONEXUS. Echipa noastră este compusă din experți în design și dezvoltare web, concentrați pe generarea de trafic de înaltă calitate către site-ul tău.

Creăm conținut convingător, optimizăm imaginile dvs., implementăm și testăm diverse îndemnuri (CTA) și simplificăm procesele de înregistrare și finalizare a site-ului dvs.

PRONEXUS, compania ta de creare magazin online

Colaborezi cu noi și economisiți timp, bani și resurse

Una dintre cele mai mari probleme în marketingul online de astăzi este că proprietarii de afaceri mici nu înțeleg importanța unui site web cu design personalizat. Unii antreprenori tind să ignore numeroasele beneficii ale investiției într-un site web din cauza costului mare de design web personalizat. Nu face aceeași greșeală.

Încredințează-ne proiectul tău de dezvoltare a site-ului web și obți următoarele avantaje:

 • Site-uri web bazate pe rezultate
 • Soluții web personalizate pentru întreprinderi, francize și companii cu locații multiple
 • Soluții integrate de marketing digital
 • Cost accesibil pentru design web personalizat
 • Echipă cu experiență în design și dezvoltare web
 • Specialiști cu experiență în creare de conținut

În lumea actuală bazată pe internet, majoritatea interacțiunilor cu brand-urile au loc online. Dacă site-ul tău web nu iese în evidență față de concurență, risti să pierzi potențiali clienți, parteneri de afaceri și o creștere profitabilă pe termen lung.

Contactează-ne acum și lasă-ne să te ajutăm să te conectezi cu potențialii tăi clienți din online.

Intrebari frecvente despre servicii de creare magazin online

Doriți să aflați mai multe despre serviciile de realizare site web? Răsfoiți întrebările frecvente:

Perioada de timp necesară pentru finalizarea designului site-ului web va varia în funcție de dimensiunea site-ului (numărul de pagini) și de tipul necesar pentru design dacă sunt necesare efecte speciale sau aspecte unice de dezvoltare. Ceea ce este esențial de luat în considerare este perioada de pregătire în timpul căreia sunt construite machetele. Colaborarea dintre echipa de proiectare/dezvoltare și client pentru a verifica revizuirile și editările finale poate de asemenea determina timpul de lansare al site-ului.

O reproiectare a site-ului web este un exercițiu util dacă dorești ca site-ul tău să răspundă nevoilor vizitatorilor. Pentru a te asigura că site-ul tău este creat pentru experiența utilizatorului și rămâne relevant, poate fi necesar să iei în considerare o actualizare a designului. Procesul include o analiză a funcționalităților, înțelegerea utilizatorilor actuali și a potențialilor vizitatori, o analiză a concurenței, stabilirea obiectivelor, actualizarea strategiei SEO și optimizarea site-ului pentru design responsive.

Este designul site-ului web care se adaptează pentru a fi afișat pe diferite dispozitive, indiferent de dimensiunea sau ecranul acestora. Aceasta înseamnă că, conținutul de pe site este întotdeauna clar și optimizat pentru experiența utilizatorului, indiferent de dispozitivul de pe care utilizatorul vizualizează site-ul. Este o modalitate de a face site-urile web să arate grozav atât pe desktop-uri, cât și pe dispozitive mobile, fără a necesita un site mobil separat.

Un designer web ar trebui să creeze site-ul având în vedere tehnicile de optimizare SEO, astfel încât un agent de marketing digital să poată optimiza site-ul. În acest fel site-ul dobândește trafic sporit și se va clasa bine pe paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare. Google accesează cu crawlere și indexează toate site-urile web, iar cele optimizate se vor bucura de o clasare mai bună și de o autoritate mai mare.

Clienții se bucură de conținut nou și proaspăt, așa că trebuie să stabilești pur și simplu frecvența actualizărilor. Majoritatea site-urilor web au o pagină de blog și aici poate fi adăugat conținut nou, relevant pe site-ul tău, iar majoritatea companiilor publică actualizări săptămânale.

Dacă conținutul tău este optimizat, clasamentul tău organic se va îmbunătăți și el. Când vine vorba de securitatea și funcționalitatea site-ul, de obicei, acestea trebuie verificate și actualizate la fiecare două luni sau atunci când este necesară o nouă caracteristică pentru a te asigura că site-ul tău este compatibil cu motoarele de căutare.

Pentru a stabili frecvența acestor actualizări, discută cu echipa ta de proiectare și dezvoltare web. Ei vor verifica starea de sănătate a site-ului și se vor asigura că toate linkurile și funcționalitățile rulează corespunzător.

Contactează acum o agenție specializată în creare magazin online.