Creare Magazin Online Wordpress

Descopera beneficiile unui magazin online WordPress realizat de profesionisti.

Solicita oferta
Te bazezi pe o echipă de web design cu experienta
Tehnici garantate, care au confirmat pe sute de site-uri
Pariem pe date din campanii de succes, pe site-uri proprii
Creare magazin Wordpress
Magazin online Wordpress

Creare magazin online Wordpress personalizat

La PRONEXUS, oferim design și dezvoltare de comerț electronic profesional. În calitate de dezvoltatori magazine online Wordpress de top, acoperim totul, de la teme și design până la dezvoltare și integrare multiplatformă pentru a iti oferi un magazin online WordPress profesional, funcțional, care sa te ajute să scalezi.

Cum te putem ajuta

Procesul nostru de creare site web

Serviciile de creare site web de la PRONEXUS te pot ajuta să găsești echilibrul perfect și să creezi un site web care să servească drept piesa centrală a prezenței tale online. Echipa noastră de proiectare și dezvoltare web folosește cele mai recente practici de optimizare SEO și elemente UX pentru a crea machete și site-uri web adaptate oricărei afaceri și industrii.

În calitate de agenție de web design care lucrează cu clienți dintr-o gamă largă de industrii, inclusiv asistență medicală, software, finanțe, producție, educație și multe altele, avem cunoștințele interne necesare pentru a-ți oferi serviciile profesionale de creare site pentru compania ta.

Indiferent dacă ai nevoie de un magazin online sau un site web de prezentare, suntem gata să te ajutăm. Majoritatea proiectelor urmează acești pași de bază:

Arhitectura site-ului

Înainte de a începe, dorim să știm cum este organizat site-ul tău în prezent (dacă ai unul) și dacă este în conformitate cu cele mai bune practici pentru industria din care face parte.

Active site

Menținerea consecvenței mărcii este importantă într-o reproiectare a site-ului web, deoarece vizitatorii care revin ar trebui să recunoască imediat că ești același brand, dar cu un aspect nou.

Varianta beta

Programatorul va crea un site web complet funcțional pe serverul nostru de dezvoltare. Vei avea ocazia să-l explorezi live, subliniind modificările pe care le-ai dori să le vezi facute pe website-ul tau.

Testare pre lansare

Odată ce avem acordul cu privire la designul tău web personalizat, ne asigurăm că aspectul rămâne consecvent pe toate dispozitivele și browserele web.

Lansare website live

Cu site-ul tău șlefuit și gata de funcționare, acum este momentul să-l lansezi. Vom colabora cu tine pentru a stabili ziua și ora potrivite pentru a pune website-ul live.

Asistență 30 de zile

După lansarea site-ului, te ajutăm cu orice probleme sau întrebări care pot apărea. Dacă sunt necesare mici modificări în această perioadă, ne vom ocupa de ele în timp util.

Testimoniale

Ce părere au clienții despre colaborarea cu noi?

Google Reviews
Primul pas catre succesul digital

Un site web creat de PRONEXUS

Creare site web 100% unic și profesional pentru afacerea ta.

 • Experți Wordpress

  Nu risca să ai un site web generic care să semene cu alte site-uri din același domeniu online. Colaborează cu compania noastră de creare site-uri web personalizate și lucrează cu specialiști WordPress experimentați.

  Experții noștri în design de site-uri web WordPress folosesc mai mult decât temele și pluginurile standard pentru a crea un site elegant și unic, care să reflecte branding-ul tău distinct.

 • Analiza site

  Colectăm și analizăm datele site-ului tău pentru a crea un design de site web personalizat bazat pe rezultate și pentru a crește traficul organic.

  Echipa noastră efectuează analize de utilizare, evaluează consistența și acuratețea conținutului și verifică implementarea tehnică a site-ului în diferite browsere. În acest fel, dezvoltăm un design web personalizat care se adresează clienților dumneavoastră țintă.

 • Creare logo

  Echipa noastră creează trei concepte de logo pe baza nevoilor și cerințelor tale și îți permite să alegi logo-ul care reprezintă cel mai bine imaginea brand-ului tău.

  Oferim, de asemenea, reproiectarea logo-ului la un preț competitiv când alegi să realizezi site-ul web la PRONEXUS.

 • Creare continut

  Un studiu publicat de Adobe a dezvăluit că 59% dintre consumatori interacționează mai mult cu conținut web bine conceput și structurat.

  Specialiștii noștri în conținut creează postări de blog originale, optimizate pentru SEO și copii web pentru a atrage vizitatorii să citească și să partajeze conținutul tău.

 • Integrare CMS

  Adăugăm capabilități CMS la designul tău web personalizat și eficientizăm procesul de dezvoltare a conținutului și de traducere a site-ului web.

  Compania noastră folosește pluginuri și tehnologii lingvistice avansate pentru a gestiona cu ușurință site-urile multilingve din CMS.

 • Mentenanță site

  Echipa noastră profesionistă de creare site-uri web personalizate se ocupă de actualizările și întreținerea site-ului tău.

  Efectuăm teste pentru utilizatori și copii de siguranță ale site-ului și verificăm întotdeauna actualizările de securitate.

 • Optimizarea ratei de conversie

  Crești numărul de conversii cu pachetele personalizate de realizare site PRONEXUS. Echipa noastră este compusă din experți în design și dezvoltare web, concentrați pe generarea de trafic de înaltă calitate către site-ul tău.

  Creăm conținut convingător, optimizăm imaginile dvs., implementăm și testăm diverse îndemnuri (CTA) și simplificăm procesele de înregistrare și finalizare a site-ului dvs.

Quaility is our beauty

Creare site web Portofoliu

Website-urile create de noi acoperă o gamă largă de categorii, de la stil de viață la tehnologie, pana la industria medicala.

Statistici

Mai jos se regasesc statisticile insumate de website-urile create in ultimele 12 luni. Daca am reusit asta pentru noi, imagineaza-ti ce am putea face pentru afacerea ta!

20Mil

Numarul total de impresii generate organic in Google.

2.4Mil

Numarul total de click-uri generate organic din Google.

4.5Mil

Numarul total de sesiuni petrecute pe site-urile din portofoliu.

PRONEXUS
De ce PRONEXUS

PRONEXUS, compania ta de creare site web

Colaborezi cu noi și economisiți timp, bani și resurse

Una dintre cele mai mari probleme în marketingul online de astăzi este că proprietarii de afaceri nu înțeleg importanța unui site web cu design personalizat. Unii antreprenori tind să ignore numeroasele beneficii ale investiției într-un site web din cauza costului mare de design web personalizat.

Nu face aceeași greșeală! Încredințează-ne proiectul tău de creare a site-ului web și obți următoarele avantaje:

 • Soluții web personalizate pentru întreprinderi, francize și companii cu locații multiple
 • Soluții integrate de marketing digital
 • Cost accesibil pentru design web personalizat
 • Echipă cu experiență în design și dezvoltare web
 • Specialiști cu experiență în creare de conținut
Hai sa discutam
Creare site web

Intrebari frecvente

Doriți să aflați mai multe despre serviciile de realizare site web? Răsfoiți întrebările frecvente:

Perioada de timp necesară pentru finalizarea designului site-ului web va varia în funcție de dimensiunea site-ului (numărul de pagini) și de tipul necesar pentru design dacă sunt necesare efecte speciale sau aspecte unice de dezvoltare. Ceea ce este esențial de luat în considerare este perioada de pregătire în timpul căreia sunt construite machetele. Colaborarea dintre echipa de proiectare/dezvoltare și client pentru a verifica revizuirile și editările finale poate de asemenea determina timpul de lansare al site-ului.

O reproiectare a site-ului web este un exercițiu util dacă dorești ca site-ul tău să răspundă nevoilor vizitatorilor. Pentru a te asigura că site-ul tău este creat pentru experiența utilizatorului și rămâne relevant, poate fi necesar să iei în considerare o actualizare a designului. Procesul include o analiză a funcționalităților, înțelegerea utilizatorilor actuali și a potențialilor vizitatori, o analiză a concurenței, stabilirea obiectivelor, actualizarea strategiei SEO și optimizarea site-ului pentru design responsive.

Este designul site-ului web care se adaptează pentru a fi afișat pe diferite dispozitive, indiferent de dimensiunea sau ecranul acestora. Aceasta înseamnă că, conținutul de pe site este întotdeauna clar și optimizat pentru experiența utilizatorului, indiferent de dispozitivul de pe care utilizatorul vizualizează site-ul. Este o modalitate de a face site-urile web să arate grozav atât pe desktop-uri, cât și pe dispozitive mobile, fără a necesita un site mobil separat.

Un programator web ar trebui să creeze site-ul având în vedere tehnicile de optimizare SEO site, astfel încât un specialist SEO să poată optimiza site-ul. În acest fel site-ul dobândește trafic sporit și se va clasa bine pe paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare. Google accesează cu crawlere și indexează toate site-urile web, iar cele optimizate se vor bucura de o clasare mai bună și de o autoritate mai mare.

Clienții se bucură de conținut nou și proaspăt, așa că trebuie să stabilești pur și simplu frecvența actualizărilor. Majoritatea site-urilor web au o pagină de blog și aici poate fi adăugat conținut nou, relevant pe site-ul tău, iar majoritatea companiilor publică actualizări săptămânale.

Dacă conținutul tău este optimizat, clasamentul tău organic se va îmbunătăți și el. Când vine vorba de securitatea și funcționalitatea site-ul, de obicei, acestea trebuie verificate și actualizate la fiecare două luni sau atunci când este necesară o nouă caracteristică pentru a te asigura că site-ul tău este compatibil cu motoarele de căutare.

Pentru a stabili frecvența acestor actualizări, discută cu echipa ta de proiectare și dezvoltare web. Ei vor verifica starea de sănătate a site-ului și se vor asigura că toate linkurile și funcționalitățile rulează corespunzător.

Intrebari frecvente SEO