Servicii Web Design

Site-uri web care îmbunătățesc rata de conversie și te ajuta sa-ti maximizezi veniturile.

Solicita oferta
Te bazezi pe o echipă de programatori web cu experienta
Tehnici garantate, care au confirmat pe zeci de site-uri
Website-uri inovatoare care te ajuta să îți atingi obiectivele
Servicii Web Design
Servicii web design

Impresionați-vă clienții cu servicii de web design moderne, unice si profesionale

Favorizăm interfețele simple, ușor de citit, care funcționează la fel de bine pe orice tip de dispozitiv. Site-urile noastre sunt livrate "de-a gata", astfel încât să puteți începe să generați trafic din prima zi.

Cum te putem ajuta

Servicii Web Design

Favorizăm interfețele simple, ușor de citit, care funcționează la fel de bine pe orice tip de dispozitiv. Site-urile noastre sunt livrate "de-a gata", astfel încât să puteți începe să generați trafic din prima zi.

Website de prezentare

Cu milioane de site-uri web pe Internet, vrei să fii sigur că site-ul tău iese în evidență, are un design unic, te reprezintă bine și, cel mai important, îți ajută firma să se dezvolte.

Afla mai multe

Magazin online

Magazinul tău online trebuie să reflecte personalitatea unică a companiei tale și de aceea lucrăm îndeaproape cu tine pentru a crea designul pe care îl visezi.

Afla mai multe

Solutii web personalizate

Folosim cele mai bune practici și tehnici de programare, astfel încât ne putem ocupa de orice tip de proiect. De la site-uri web, magazine online, pânâ la aplicații web complexe.

Afla mai multe
Testimoniale

Ce părere au clienții despre colaborarea cu noi?

Google Reviews
Primul pas catre succesul digital

Servicii de Web Design cu impact care te diferențiaza de competiție

La PRONEXUS, ne axăm atât pe aspect, cât și pe funcționalități asigurându-ne că site-ul respectă cele mai bune practici pentru optimizarea motoarelor de căutare, astfel încât să beneficiezi de:

 • Mai mult trafic

  Cu cât ești mai vizibil, cu atât o să observi o creștere a numărului de vizitatori pe website.

 • Mai multe conversii

  Poți să ai un numar considerabil de utilizatori, dar asta nu înseamnă nimic dacă aceștia nu devin clienti.

 • Mai multe incasări

  Creșterea numărului de utilizatori targhetați duce automat la mai multe conversii.

 • Mai multă autoritate

  Dacă vrei să fii o autoritate în domeniu, trebuie să ai un website care să ateste acest lucru.

 • Mai mult engagement

  Oferă clientilor tăi cea mai bună variantă web a companiei tale și privește cum crește interacțiunea cu brand-ul tău.

 • Mai multă flexibilitate

  Modificările și actualizările aduse site-ului tău web pot fi făcute foarte repede pentru a profita de noile tendințe în web design.

Quaility is our beauty

Brandurile noastre

Brandurile noastre acoperă o gamă largă de categorii, de la stil de viață la tehnologie. Prin captarea atenției și stârnind emoții, ne creăm fani fideli ai mărcilor noastre.

Statistici

Mai jos se regasesc statisticile insumate de website-urile noastre in ultimele 12 luni. Daca am reusit asta pentru noi, imagineaza-ti ce am putea face pentru afacerea ta!

20Mil

Numarul total de impresii generate organic in Google.

2.4Mil

Numarul total de click-uri generate organic din Google.

4.5Mil

Numarul total de sesiuni petrecute pe site-urile din portofoliu.

PRONEXUS
De ce PRONEXUS

De ce să alegi serviciile noastre de web design?

PRONEXUS este compusă din oameni faini și profesionisti! Fiind acreditați cu certificate de Google Analytics, știm să analizăm rezultatele implementării campaniilor SEO. Totodată, pentru a oferi servicii SEO complete, avem și o echipă dedicată de dezvoltare website-uri și copywriting.

Dacă ești interesat să creezi o campanie SEO care să genereze rezultate sau dacă ai probleme cu o campanie SEO actuală, PRONEXUS este agenția potrivită pentru tine. Ne poți contacta online completând formularul de cunoaștere. Abia așteptăm să începem colaborarea pentru a obține rezultate pozitive pentru afacerea ta!

Optimizare SEO

Maximizăm rezultatele proiectului de web design, asigurându-ne că site-ul respectă cele mai bune practici SEO.

Design Responsive

Serviciile noastre de web design oferă opțiunea de design responsive. Peste 80% din traficul online vine de pe dispozitivele mobile.

Design Unic

Este esențial ca site-ul tău să se asocieze cu brand-ul, motiv pentru care serviciile noastre de web design includ opțiuni de stil nelimitate.

Funcționalități E-commerce

Un beneficiu major este faptul că site-ul poate fi administrat 24/7 și ai control complet asupra stocurilor și comenzilor.

CMS (Panou de administrare)

Un CMS îți oferă posibilitatea de a administra și adăuga conținut într-un mod ușor și rapid.

Mentenanță 24/7

Echipa noastră de web design îți stă la dispoziție pentru a efectua modificări și actualizări.

servicii web design

Intrebari frecvente

Doriți să aflați mai multe despre servicii web design? Răsfoiți întrebările frecvente:

La PRONEXUS, începem fiecare proiect de web design de la 0, ceea ce înseamnă că nu folosim șabloane/teme cumpărate sau modele prefabricate. Directorul nostru de creație te va ghida printr-un proces creativ, înțelegând identitatea mărcii tale, obiectivele vizuale și revizuind concurenții. Îți vom oferi mai multe machete și revizuiri de design pentru a ajunge la un design grafic de care ești 100% mulțumit.

Toate site-urile web pe care le dezvoltăm sunt construite cu optimizarea pentru motoarele de căutare ca prioritate maximă. Aceasta înseamnă că site-ul tău web va fi proiectat și configurat SEO pentru ca potențialii clienți să îți găsească site-ul prin motoarele de căutare.

De asemenea, putem colabora pentru a crea o campanie de marketing plătit pentru a genera trafic către site-ul tău web instantaneu. Pentru mai multe informații, consultați pagina noastră de servicii de gestionare Google Ads.

Echipa noastră te va ghida prin procesul de construire a unui nou site web și va lucra cu tine mână în mână pe tot parcursul dezvoltării. Dacă dorești să vorbești cu designerul sau programatorul tău web, ne poți contacta oricând. Cu PRONEXUS nu ești predat unui manager de proiect care lucrează cu o echipă din exterior – vei primi o experiență personală.

Începem prin a te ghida prin procesul creativ, proiectând site-ul web pentru a arăta exact așa cum dorești. De acolo, dezvoltatorii noștri web programează site-ul web, dându-i viață.

Apoi vom lucra cu popularea conținutului și popularea datelor, încărcarea de produse, crearea paginilor și alte elemente cheie. Pasul final este asigurarea calității, în care echipa noastră parcurge fiecare funcționalitate de pe site.

Odată ce site-ul a fost lansat, vom oferi servicii de marketing complementare, cum ar fi SEO și marketing de conținut, pentru a aduce noi vizitatori și clienți pe site-ul tău în fiecare zi.

În calitate de furnizor de servicii web design, vom oferi termene realiste – nu termene doar pentru a încheia vânzarea. Deși timpul de dezvoltare a site-ului web variază, vom conveni asupra unui program convenabil și îl vom respecta.

De fapt, termenele limită ale proiectelor sunt înscrise în fiecare propunere PRONEXUS. Timpul nostru mediu pentru construirea unui site web variază între 2 și 6 saptămîni.

Intrebari frecvente SEO