Cum stergi (dezactivezi) un cont de Instagram

stergere cont instagram mask

Instagram (și rețelele sociale în general) pot fi o binecuvântare și un blestem. Cu mai mult de 1 miliard de utilizatori, platforma de partajare a fotografiilor este o modalitate excelentă de a ține pasul cu ceea ce fac prietenii și celebritățile pe care le iubești.

Dacă Instagram se simte ca o povara, s-ar putea să vă gândiți să scăpați de contul dvs. Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a dezactiva temporar sau șterge contul Instagram.

Rețineți că, odată ce vă ștergeți contul, această acțiune nu poate fi anulată. Toate fotografiile și istoricul contului dvs., inclusiv urmaritorii, aprecierile și comentariile, vor fi eliminate definitiv și nu vă veți putea înscrie folosind același nume de utilizator, dacă creați vreodată un alt cont.

Stergere cont Instagram

1. Conectați-vă la contul Instagram de pe un computer sau browser mobil. Din păcate, nu vă puteți șterge contul din aplicația Instagram.

stergere cont instagram 1

2. Vizitati pagina Delete Your Account Page (https://instagram.com/accounts/remove/request/permanent/)

stergere cont instagram 2

3. Odată ajuns pe pagina respectivă, alegeți un răspuns din meniul derulant de lângă „Why are you deleting your account?”

4. Introduceti parola din nou

5. Click “Permanently delete my account.”

stergere cont instagram 3

Dacă nu vă faceți griji să ștergeți definitiv totul sau preferați doar să faceți o pauză de pe rețeaua socială, Instagram are o opțiune de dezactivare temporară.

Acest lucru permite utilizatorilor să își dezactiveze contul pentru o perioadă de timp și să revină la acesta mai târziu, ceea ce înseamnă că profilul, fotografiile, videoclipurile, comentariile și aprecierile dvs. vor fi ascunse altor utilizatori în timp ce contul dvs. este dezactivat și toate vor reapărea atunci când alegeți să reactivați aceasta.

Dezactivare cont Instagram

1. Conectați-vă la contul Instagram de pe un computer sau browser mobil. Din păcate, nu vă puteți dezactiva contul din aplicația Instagram.

dezactivare cont instagram

2. Dați click pe pictograma din colțul din dreapta sus pentru a accesa profilul.

dezactivare cont instagram 1

3. Click “Edit Profile.”

click edit instagram profil

4. Derulați în jos până la partea de jos a paginii și dați click pe „Temporarily disable my account” în colțul din stânga jos.

dezactivare temporara instagram

5. Odată ajuns pe pagina respectivă, alegeți un răspuns din meniul derulant de sub „Why are you disabling your account?”

dezactivare temporara instagram 2

6. Introduceti parola din nou

7. După ce ați introdus parola, va apărea butonul „Temporarily Disable Account”.

dezactivare temporara instagram 3

Dați click pe acesta și contul va fi dezactivat până când alegeți să îl reactivați. Poate dura câteva ore pentru ca acest lucru să intre în vigoare.

Autor
Echipa PRONEXUS

Vrem sa imbratisezi ceea ce te face diferit si ceea ce te face sa iesi in evidenta fata de multime. De aceea, oferim solutii personalizate pentru a se potrivi nevoilor, obiectivelor si asteptarilor tale.

Total
0
Share