Servicii Marketing Online

Mentineti o suita perfect echilibrata a
serviciilor de marketing online

Pronexus este o agentie de marketing digital cu servicii complete, cu o lunga istorie de rezultate excelente pentru clientii nostri. Avem o abordare individualizata pentru fiecare proiect si client. In unele cazuri, ne putem concentra mai mult pe SEO, in timp ce in altele ne axam mai mult pe PPC, social media sau optimizarea conversiilor. Este adesea mai bine sa porniti un proiect cu dreptul, unde Pronexus.ro va colabora cu echipa dvs. pentru a va restructura intreaga strategie online, ceea ce va duce la o rata de conversie mai mare a clientilor si la vanzari suplimentare. Pronexus ofera combinatia perfecta de servicii de marketing online pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Servicii de Marketing Digital

SEO (Search Engine Optimization)

Obtineti mai mult trafic pe site, mai multi clienti si mai multa vizibilitate online cu servicii SEO puternice si precise. Optimizarea motorului de cautare este unul dintre aspectele cele mai importante ale marketingului online, iar Pronexus.ro va dezvolta o campanie specifica nevoilor individuale ale brandului si industriei dvs.

SEO

Social Media Marketing

Brand-urile de astazi ofera reduceri, concursuri, oferte, actualizari, sau gestioneaza probleme legate de serviciul clienti prin Facebook, Twitter, Instagram si alte platforme sociale. Expertii nostri in social media marketing va pot ajuta sa atingeti succesul si sa creati un brand puternic.

Social Media Marketing

Web Design & Development

Site-ul dvs. trebuie sa va impresioneze vizitatorii in doar cateva secunde. In cazul in care website-ul este greu de navigat, este posibil ca vizitatorii sa se intoarca si sa priveasca in alta parte. Asigurati-va ca oferiti cea mai buna prima impresie posibila.

Web Design & Development

Content Marketing

Marketingul de continut este una dintre cele mai puternice strategii de marketing digital. Cu abilitatea de a dubla ratele de conversie a site-ului, precum si de a creste brand awarness, marketingul continutului este esential pentru cresterea veniturilor companiei.

Content Marketing

Pay-Per-Click (PPC)

Pay-per-click, sau PPC, este una dintre cele mai importante metode de publicitate platite si poate ajuta la cresterea performantei afacerii dvs. Anunturile PPC pot aparea in rezultatele cautarii, pot aparea pe site-urile de stiri si industrii relevante. Daca doriti sa oferiti brandului dvs. un impuls, permiteti-ne sa va aratam beneficiile PPC.

Pay-Per-Click

Optimizarea ratei de conversie

Lorem ipsum dolor sit amet, et nostrud expetendis eam, est ea platonem moderatius. Unum justo explicari his ea, vide lorem saperet vis no, mea partem persequeris in. Ad harum animal mea, tantas everti omittantur

Optimizarea ratei de conversie