Optimizare Site

În zilele de astăzi, optimizarea de site nu mai este “nice to have” ci este un “must”. Orice business care activează online trebuie să investească într-o strategie de optimizare site pentru a fi găsit mai ușor de clienți.

Spune-ne cum te putem ajuta →
7,839,684

leads generated

863

client
testimonials

450+

subject-matter
experts

5,239,028

calls generated

Google Analytics Logo
Google Search Console Logo
Semrush Logo
Screaming Frog Logo

Servicii de optimizare site care cresc traficul și conversiile

Pentru a crește traficul și ratele de conversie, un site trebuie să ajungă la publicul țintă. Pentru a atinge acest obiectiv, site-ul trebuie sa fie optimizat pentru a fi vizibil în SERP.

Un business care nu are un site optimizat, riscă să piardă clienți în favoarea concurenților, pur și simplu pentru că site-ul lor web este optimizat și apare mai sus în căutările Google.

Optimizarea site-urilor este o parte esențială a oricărei strategii de marketing online. Asadar, dacă ai un business de E-commerce sau Brand & Lead, cu siguranță ai auzit cel puțin odată că ar trebui să investești în servicii SEO.

Dar, asta nu este tot! Serviciile SEO sunt doar punctul de plecare atunci cănd optimizăm un site.

La PRONEXUS, ne asigurăm că website-urile profită la maxim de fluxul de trafic și sunt optimizate si pentru a converti utilizatorii in clienți fideli.

Avantajele unui site optimizat:

 • Spre deosebire de canalele de publicitate tradiționale, care implică contactarea directă a brandului cu potențialii clienți, tehnicile SEO te ajută să apari în Google înaintea potențialilor competitori.
 • Traficul organic are cea mai bună rată de conversie pentru majoritatea site-urilor web. Având un site bine optimizat, acesta va fi poziționat de către motoarele de căutare în topul căutărilor utilizatorilor; astfel business-ul va câștiga mai multe conversii.
 • Un alt beneficiu al unui site bine optimizat prin tactici SEO este faptul că acest tip strategie este mult mai puțin costisitoare decât strategiile de publicitate tradiționale. Singurul cost pentru optimizarea de site constă în costul de angajare a unei agenții SEO de top.

Ești gata să începi să generezi venituri din căutarea organică?

Dacă vrei să te ajutăm să-ți optimizezi site-ul astfel încât să apară în topul căutărilor în Google și să crești rata de conversie, contactează-ne online pentru o ofertă personalizată.

Cauți servicii de optimizare site și prețuri personalizate?

CTA Servicii SEO Solicita propunere →

Testimoniale clienti

De mai bine de 5 ani, oferim servicii de optimizare site-uri pentru companiile care doresc să-și extindă prezența online, să crească numărul de clienți potențiali și să-și maximizeze veniturile.

Client Testimonial SEO

Colaborarea cu PRONEXUS m-a ajutat să identific și să rezolv problemele tehnice ale site-ului și totodata am reusit să găsesc oportunități noi de creștere a traficului organic pe plan local.

Robert Iovan

Tipuri de servicii

Optimizarea site-urilor implică atât implementarea de tactici tehnice cât și creative.

Iată cum te putem ajuta să-ți optimizezi website-ul:

Optimizare site seo

Optimizare site
pentru motoarele de cautare

Deoarece fiecare afacere este diferită, implicit și fiecare strategie SEO trebuie personalizată pentru a răspunde nevoilor unice ale acelei afaceri.

Echipa PRONEXUS oferă servicii personalizate de optimizare site-uri, pentru ca tu să poți fi sigur că site-ul tău este optimizat pentru o vizibilitate maximă.

Optimizare site pentru rata de conversie

Optimizare site
pentru rata de conversie

Optimizarea site-ului web pentru a crește rata de conversie este un procedeu mai puțin cunoscut, dar este la fel de important ca optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare.

Nu este suficient să obții trafic pe site. Un site de success este acela care reușește să determine vizitatorii să se transforme în clienți sau abonați acestuia.

Optimizare site viteza incarcare

Optimizare site
pentru viteza de incarcare

Google a indicat că viteza site-ului (implicit, viteza paginii) este unul dintre semnalele folosite de algoritmul său pentru a clasa paginile în SERP.

Paginile cu un timp de încărcare mai lung tind să aibă o rată de respingere mai mare. Din cauza acestei probleme, timpul petrecut de utilizatori pe pagină devine mai scurt.

Nu știi ce tip de servicii de optimizare site se potrivesc cel mai bine pentru afacerea ta? Completează online formularul de cunoaștere și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi cea mai bună soluție pentru site-ul tău.

Discută cu un specialist SEO →

Servicii tehnice de optimizare site

Îmbunătățiți-vă clasamentul în SERP fără a adăuga conținut nou

Mediul digital este unul competitiv, de aceea pentru a crește profitabilitatea site-ului tău, trebuie să fii mereu la curent cu cele mai recente tehnici de optimizare a site-urilor și actualizările algoritmilor Google.

Un site optimizat corect din punct de vedere tehnic înseamnă ca acesta să aibe paginile corect structurate & indexate pentru motoarele de căutare. Din punct de vedere UX (user experience) un site optimizat înseamnă ca viteza de încărcare să fie de scurtă durată, iar design-ul acestuia să fie funcțional atât pe versiunea de Desktop cât și pe Mobil.

Optimizarea tehnică a unui site implică următoarele procese:

 • Rularea unui raport de accesare cu crawlere
 • Auditarea domeniului
 • Verificarea status-urilor HTTP/HTTPS
 • Crearea unui sitemap XML
 • Cresterea vitezei site-ului
 • Optimizarea site-ului pentru mobil
 • Eliminare continut duplicat
 • Îmbunătățirea meta titlurilor & meta descrierilor
 • Verificare Broken links
 • Implementare SSL
 • Verificare fisier robots.txt
 • Status code pentru pagini 3xx/4xx

Înțelegem că identificarea și implementarea cerințelor și proceselor complexe de optimizare tehnică SEO, în timp ce gestionați operațiunile de bază ale afacerii, vă poate afecta timpul, banii și resursele. De aceea, consultanții noștri tehnici SEO sunt aici pentru a vă ajuta.

Metodologia serviciilor de optimizare site

O campanie de digital marketing de succes are la baza o strategie de optimizare site bine pusă la punct.

Intelegerea business-ului

1. Audit tehnic SEO

Încă de la începutul colaborării vom efectua un audit SEO complet pentru a identifica și remedia problemele tehnice ale site-ului tău. Auditul acoperă puncte de control vitale, inclusiv performanța mobilă, structura internă a linkurilor, viteza paginii, harta site-ului XML, indexarea paginilor, erorile de accesare cu crawlere & fișierele robots.txt

Folosind rezultatele analizei, dezvoltăm soluții pe termen scurt și lung pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor pe site-ul tău și pentru a urca site-ul clasamentul motoarelor de căutare.

Analiza SEO

2. Analiza concurentilor

Pentru a obține o imagine de ansamblu completă a tacticilor de optimizare ale concurenței și a determina oportunitățile de conversie, vom analiza principalii competitori.

Specialiștii noștrii din echipa de SEO va evalua performanța cuvintelor cheie ale concurenței, clasamentele rivalilor în motoarele de căutare, prezența acestora în rețelele sociale și profilul tehnic. Astfel vom putea să creăm strategii care vor oferi un avantaj pe piața respectivă.

Analiza metadata SEO

3. Analiza descrierilor meta

Pentru a crește vizibilitatea online și pentru a obține mai mult trafic, specialiștii noștrii vor veni cu recomandări de îmbunătățire a descrierilor meta.

PRONEXUS efectuează SEO tehnic pentru WordPress, cât și pentru platforme custom, care implică analiza și optimizarea meta descrierilor, etichetelor de titlu, cuvintelor cheie meta, atributelor alt și etichetelor roboți. În acest fel, ne asigurăm că metadatele folosite greșit nu ar putea afecta grav performanța SEO

Optimizare imagini

4. Optimizare imagini

Imaginile de dimensiuni mari încetinesc performanța site-ului determinând vizitatorii să iasă de pe acesta. Cu ajutorul optimizărilor tehnice pentru website-uri, puteți atrage mai mulți clienți pe site dacă reduceți timpul de încărcare al imaginilor de pe site.

Specialiștii noștri vor determina ce imagini depășesc dimensiunea standard și vor optimiza atributele alt. După ce pozele vor fi updatate conform recomandărilor, viteza de încărcare a site-ului va fi îmbunătățită.

Optimizare viteza

5. Optimizare viteza

Viteza paginilor afectează experiența vizitatorilor pe site și clasarea acestuia în SERP. După realizarea unui audit de viteză, specialiștii noștri tehnici SEO vor determina factorii de încetinire a paginilor de pe site conform structurii acestuia și vor veni cu recomandări specifice în funcție de paginile de pe site.

În general recomandările se referă la reducerea dimensiunii fișierelor CSS, JavaScript și HTML prin comprimarea acestora. De aseamenea, pot fi date și recomandări de optimizare a codului sursă sau reducerea numărului de link-uri redirecționate.

Date structurate

6. Implementare date structurate

Implementarea datelor structurate ajută motoarele de căutare să acceseze cu crawlere, să interpreteze și să afișeze conținutul.

Echipa tehnică SEO Pronexus utilizează Instrumentul de testare a datelor structurate de la Google pentru a testa statusul datelor structurate și pentru a diagnostica eventuale probleme.

Cuvinte cheie

7. Cuvinte cheie

Alegerea cuvintelor cheie potrivite este un pas important în procesul de optimizare site.

Specialiștii noștri SEO vor studia nișa în care activează business-ul și vor efectua un “Keyword Research” pentru a determina care sunt cele mai potrivite și căutate cuvinte cheie. Astfel, vor putea sa vină cu recomandări specifice pentru optimizare site.

Analiza backlinks

8. Analiză backlinks

Pentru a ne asigura că site-ul are backlink-uri de la website-uri de renume și cu autoritate mare, Echipa Pronexus efectuează o analiză a backlink-urilor.

Tool-urile pe care utilizăm ne ajută să identificăm domeniile potrivite nișei în care activează business-ul și să verificăm autoritatea acestora.

Recuperare penalizare

9. Recuperare dupa penalizare

Sancțiunile Google pot fi un rezultat al modificărilor algoritmului sau pot fi un rezultat al tehnicilor SEO de tip black hat.

Pentru a ajuta site-ul să se recupereze după o penalizare, cu ajutorul tool-ului Google Search Console experții noștri SEO identifică tipul de penalizare care afectează site-ul, evaluează strategiile de backlink și conținutul accesat cu crawlere. De asemenea, echipa SEO verifică și toate redirecționările astfel încât să se asigure că toate funcționează corect, printr-un singur pas.

Migrare site

10. Migrare site web

Migrarea unui site este un proces delicat. Pentru a evita eventualele pierderi de trafic se recomandă a se crea un plan de migrare bine pus la punct.

Planul de migrare al unui site realizat de către tehnicieni SEO Pronexus este unul friendly. Aceștia analizează performanța tuturor adreselor URL, modificate de la vechiul site la noul domeniul, actualizează toate link-urile interne, elimină conținutul duplicat și gestionează paginile cu status 404.

Obține GRATUIT oferta ta pentru optimizare site!

  Optimizare site oferta

  Contactează acum o agenție specializată în servicii de optimizare site.