Optimizare SEO magazin online

Propulsează-ți afacerea, alegându-ne pe noi să te ajutăm cu strategia de optimizare SEO a magazinului tau online.

Solicita oferta
Te bazezi pe o echipă SEO cu experienta
Tehnici garantate, care au confirmat pe sute de site-uri
Pariem pe date din campanii de succes, pe site-uri proprii
Optimizare SEO magazin online

Servicii de optimizare SEO magazin online care cresc comenzile online

SEO este unul dintre cele mai eficiente moduri de a genera trafic pe site-ul web, iar cu serviciile noastre de optimizare pentru magazinele online, puteți utiliza SEO nu numai pentru a genera trafic, ci și venituri.

Colaborați cu PRONEXUS pentru a beneficia de:

  • O solutie all-in-one pentru magazine online
  • O gamă largă de aptitudini, inclusiv SEO, copywriting, web development și design
  • O strategie personalizată adaptată afacerii, industriei și obiectivelor tale

Cu serviciile noastre de optimizare a magazinelor online, site-ul tău se va clasa mai sus în rezultatele căutării pentru cuvintele cheie pe care publicul țintă le folosește, ceea ce va duce la un trafic, conversii și venituri mai calificate.

Discutați direct cu un strateg despre serviciile noastre de optimizare pentru site-urile de comerț electronic, contactându-ne astăzi.

Cum te putem ajuta

Servicii de optimizare SEO magazin online

Primul pas către succesul digital este un magazin online optimizat SEO

Marketing-ul online este o modalitate profitabilă pentru magazine și organizații de a-și atinge clienții țintă și de a genera o rentabilitate mai mare a investiției (ROI). Optimizarea magazinelor online este una dintre cele mai rapide metode de a construi și de a crește brand awareness-ul firmei tale. Experții prevăd că până în 2040, aproximativ 95% din toate achizițiile online se vor face prin intermediul platformelor de comerț electronic.

Promovați-vă produsele și serviciile cu ajutorul unei agentii SEO de încredere. Optimizarea magazinului online este o abordare holistică pentru îmbunătățirea experienței clienților și dezvoltarea afacerii tale. Iată cu ce te putem ajuta:

Cercetare și optimizare a cuvintelor cheie

Experții noștri eCommerce construiesc strategii de keyword research care vizează îmbunătățirea vizibilității online și atragerea de clienți potențiali mai calificați. Efectuăm analize ale clienților și ale concurenței pentru a determina cele mai relevante căutări de cuvinte cheie.

SEO Local

Poziționați-vă produsele în fața pieței țintă cu serviciile noastre locale de eCommerce SEO. Ne ocupăm de orice, de la optimizarea on-page, off-page, înregistrarea companiei în Google My Business (GMB) și gestionarea reputației online a companiei tale.

SEO Tehnic

Specialiștii noștri SEO fac recomandări pentru a remedia problemele tehnice, pentru a spori viteza site-ului și capacitatea de răspuns pe mobil. În plus, venim cu recomandări de optimizare a paginilor cu detalii ale produsului.

eCommerce PPC

Ajungi la publicul țintă și generezi clienți potențiali calificați pentru afacerea ta. Soluțiile noastre de publicitate pentru comerțul electronic sunt concepute pentru a genera trafic și pentru a converti clienții potențiali în cumpărători.

Content Writing

Atrageți clienții cu conținutul web potrivit. Echipa noastră are cunoștințe în optimizarea paginilor de categorie și descrierilor de produse, a răspunsurilor pentru recenzii și a postărilor, printre alte tipuri de conținut.

eCommerce Web Design

Avem acces la oferte exclusive cu privire la instrumentele necesare pentru a vă accelera magazinul online. Mai important, rămânem la curent cu cele mai recente evoluții din industrie pentru a vă îmbunătăți designul site-ului. Vă simplificăm navigarea pe site și filtrele de căutare, eliminăm dezordinea vizuală și utilizăm imagini de înaltă calitate.

Optimizarea ratei de conversie

Analizăm indicatorii cheie de performanță (KPI) ai campaniei tale pentru a urmări succesul strategiei de optimizare a magazinului online. Echipa noastră efectuează analize de căutare, audituri aprofundate ale site-ului și testare A/B. Aceste metode ne permit să facem recomandări bazate pe date pentru a vă crește rata de conversie.

Extindeți-vă acoperirea pe piață cu serviciile de optimizare magazin online

În efortul de a se adapta la cerințele în schimbare ale consumatorilor și la comportamentul de cumpărare, mai multe magazine tradiționale și francize mari se mută online. Acest lucru demonstrează că optimizarea SEO a magazinelor online este o necesitate din ce în ce mai profitabilă pentru companiile din întreaga lume. Nu rămâneți în urmă concurenței. Investește astăzi în optimizarea magazinului tău online.

Testimoniale

Ce părere au clienții despre colaborarea cu noi?

Google Reviews
De ce PRONEXUS

Compania ta de optimizare SEO a magazinului online

Optimizați-vă magazinul online cu ajutorul experților SEO în comerțul electronic

Oferiți clienților confortul unei experiențe de cumpărături online 24/7. Serviciile noastre personalizate sunt concepute pentru a vă ajuta brand-ul să domine concurența. Colaborați cu noi și obțineți următoarele avantaje și multe altele:

  • Experți in optimizarea magazinelor online
  • Focus 100% pe campanie
  • Soluții integrate de marketing digital
  • Procese bazate pe date
  • Rapoarte Google Analytics

Indiferent dacă aveți nevoie de servicii de optimizare a magazinului online, de servicii eMAG SEO sau de alte tipuri de optimizare, vă putem ajuta! Programați un apel cu experții noștri SEO astăzi.

Optimizare SEO magazin online

Intrebari frecvente

Doriți să aflați mai multe despre serviciile de optimizare? Răsfoiți întrebările frecvente:

Nu oferim pachete fixe. Determinăm prețurile și planurile în funcție de valoarea livrabilelor furnizate. Ne facem timp pentru a cunoaște fiecare client. Vrem să înțelegem afacerea și obiectivele tale. Pentru fiecare proiect, construim un domeniu de lucru personalizat, adaptat obiectivelor clientului. Prețul și orele pentru un proiect variază în funcție de nevoile tale și de dimensiunea site-ului tău.

Fiecare client este unic, ceea ce face imposibilă furnizarea unui cost standard pentru SEO. Cât costă serviciile de optimizare SEO pentru magazine online depinde de dimensiunea site-ului web și de cantitatea de muncă necesară.

Vom lucra împreună pentru a vă identifica obiectivele și pentru a identifica tacticile de optimizare care să vă ajute să aveți rezultate. Apoi vom întocmi un plan de acțiune in baza unui audit SEO inițial. Planul include domeniul de aplicare al activității noastre și mai multe informații despre proces.

Din păcate, există prea mulți factori pentru a oferi un răspuns precis. Nivelul de concurență al cuvintelor cheie vizate, cât de agresiv este bugetul tău, care este rata de implementare a recomandărilor noastre cu siguranță influențează procesul până când veți vedea rezultate.

Dacă luăm o campanie de 1.000 EUR pe lună și vizam cuvinte cheie cu concurență redusă, răspândite în categorii/produse diferite, achizițiile vor începe probabil să apară (în cantități mici, dar în creștere) în primele 6 sau 9 luni. Dar unele companii s-ar putea să nu vadă rezultate ale serviciilor SEO de comerț electronic până la 12-18 luni.

În cazurile în care concurența este mică sau deloc, clasamentele și generarea de venituri pot avea loc mult mai rapid.

Pentru cele mai bune rezultate, serviciile SEO ar trebui să includă o strategie personalizată și diverse tipuri de tactici SEO, inclusiv SEO on-page, off-page și SEO tehnic.

Platformele noastre principale sunt WooCommerce (WordPress), Magento, Shopify. Avem experiență și cu platformele pentru magazine online dezvoltate la comandă și multe altele. — Variabila principală asociată cu platforma de eCommerce este capacitatea tehnică SEO.

Echipa noastră poate implementa, de obicei, toate îmbunătățirile tehnice SEO identificate în faza de identificare a procesului nostru de eCommerce SEO pe WooCommerce. Pentru alte platforme, poate fi necesar să se implice un dezvoltator web pentru a implementa modificările pe care le recomandăm în raportul nostru de identificare.

Da! Fără servicii SEO, un magazin online probabil are sanse să eșueze. Nu vei avea succes dacă oamenii nu îți găsesc produsele. Ce-i drept, alte canale de marketing pot genera vânzări, dar SEO este cel mai avantajos canal de marketing pe termen lung din punct de vedere al potențialului de trafic web și al vânzărilor.

Când rulați un anunț pe Facebook, Google, obțineți trafic în timp ce campania este activă, dar când nu mai plătiți, traficul dispare. Vânzarea pe piață vine cu propriul set de provocări, deoarece multe companii de comerț electronic se luptă să se claseze în fruntea rezultatelor căutării.

Serviciile de optimizare a magazinelor online vă ajută să ajungeți pe prima pagină a rezultatelor căutării Google și să rămâneți acolo. Când oamenii cumpără online, cel mai adesea încep cu o căutare pe Google.

Intrebari frecvente SEO