Optimizare SEO magazin online

Transformă-ți afacerea cu ajutorul strategiei noastre de optimizare SEO pentru magazinul tău online.

Solicita oferta
Echipă SEO cu experiență, gata să te ajute să atingi obiectivele

Echipa SEO cu experiență gata să ofere soluții personalizate și să te ajute la optimizarea magazinului online pentru a obține un clasament mai bun în motoarele de căutare.

Tehnici garantate, testate pe zeci de site-uri

Tehnicile noastre sunt rezultatul unei experiențe îndelungate și sunt adaptate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui site.

Pariem pe date din campanii de succes, pe site-uri proprii

Suntem în măsură să dezvoltăm o strategie SEO personalizată care să aducă rezultate pozitive pentru magazinul tau și să te ajute să obți un avantaj competitiv.

Beneficiile optimizării SEO pentru magazinul tău online

Optimizarea SEO este esențială pentru a genera trafic și venituri pentru magazinul tău online. La PRONEXUS, oferim servicii de optimizare all-in-one pentru magazine online, care includ o gamă largă de aptitudini.

De ce să colaborați cu PRONEXUS?

  • Strategii personalizate adaptate afacerii, industriei și obiectivelor tale
  • Creșterea clasamentului site-ului tău în motoarele de căutare pentru cuvintele cheie relevante, generând trafic și venituri
  • Discuții directe cu un strategist despre serviciile noastre de optimizare pentru magazine online

Cu ajutorul serviciilor noastre de optimizare pentru magazine online, vei beneficia de o strategie personalizată pentru afacerea ta, care va aduce trafic calificat, conversii și venituri crescute. Contactează-ne astăzi pentru a discuta mai multe despre cum te putem ajuta să-ți optimizezi magazinul online.

Cum te putem ajuta

Procesul de optimizare SEO pentru magazine online

Primul pas către succesul digital este un magazin online optimizat SEO

Procesul de optimizare SEO pentru magazinul tău online este unul complex și implică o serie de etape importante. În cadrul serviciului nostru de optimizare SEO, urmăm următoarele etape pentru a asigura succesul magazinului tău online:

Analiza de cuvinte cheie

Înainte de a începe procesul de optimizare SEO al magazinul tau, este important să identificăm cuvintele cheie relevante pentru afacerea ta. Aceste cuvinte cheie sunt cuvintele și expresiile pe care publicul tău țintă le caută în motoarele de căutare. Identificând aceste cuvinte cheie, putem optimiza conținutul și meta-descrierile site-ului tău pentru a ajuta la creșterea vizibilității și traficului site-ului tău.

Optimizare on-page

Optimizarea on-page implică optimizarea elementelor site-ului tău pentru a le face mai ușor de citit și indexat de către motoarele de căutare. Acest proces include optimizarea titlurilor, meta-descrierilor, URL-urilor, textului, imaginilor și tag-urilor site-ului tău. Prin optimizarea acestor elemente, putem îmbunătăți clasamentul site-ului tău în motoarele de căutare și atrage mai mult trafic pe site-ul tău.

Optimizare off-page

Optimizarea off-page implică construirea de backlink-uri de calitate către site-ul tău. Backlink-urile sunt link-uri de pe alte site-uri care trimit trafic către site-ul tău. Prin construirea de backlink-uri de calitate, putem crește autoritatea și credibilitatea site-ului tău în ochii motoarelor de căutare și atrage mai mult trafic pe site-ul tău.

Monitorizare și raportare

Odată ce am început procesul de optimizare SEO, vom monitoriza și raporta progresul site-ului tău. Vom utiliza instrumente specializate pentru a urmări performanța site-ului tău în motoarele de căutare. Aceste rapoarte periodice ne ajută să monitorizăm progresul site-ului tău și să facem ajustări la strategia de optimizare SEO a magazinului tau.

Extindeți-vă acoperirea pe piață cu serviciile de optimizare SEO pentru magazine online

În efortul de a se adapta la cerințele în schimbare ale consumatorilor și la comportamentul de cumpărare, mai multe magazine tradiționale și francize mari se mută online. Acest lucru demonstrează că optimizarea SEO a magazinelor online este o necesitate din ce în ce mai profitabilă pentru companiile din întreaga lume. Nu rămâneți în urmă concurenței. Investește astăzi în optimizarea magazinului tău online.

Testimoniale

Ce părere au clienții despre colaborarea cu noi?

Google Reviews
De ce PRONEXUS

Compania ta de optimizare SEO a magazinului online

Optimizați-vă magazinul online cu ajutorul experților SEO în comerțul electronic

Oferiți clienților confortul unei experiențe de cumpărături online 24/7. Serviciile noastre personalizate sunt concepute pentru a vă ajuta brand-ul să domine concurența. Colaborați cu noi și obțineți următoarele avantaje și multe altele:

  • Experți in optimizarea magazinelor online
  • Focus 100% pe campanie
  • Soluții integrate de marketing digital
  • Procese bazate pe date
  • Rapoarte Google Analytics

Indiferent dacă aveți nevoie de servicii de optimizare a magazinului online, de servicii eMAG SEO sau de alte tipuri de optimizare, vă putem ajuta! Programați un apel cu experții noștri SEO astăzi.

Optimizare SEO magazin online

Intrebari frecvente

Doriți să aflați mai multe despre serviciile de optimizare? Răsfoiți întrebările frecvente:

Nu oferim pachete fixe. Determinăm prețurile și planurile în funcție de valoarea livrabilelor furnizate. Ne facem timp pentru a cunoaște fiecare client. Vrem să înțelegem afacerea și obiectivele tale. Pentru fiecare proiect, construim un domeniu de lucru personalizat, adaptat obiectivelor clientului. Prețul și orele pentru un proiect variază în funcție de nevoile tale și de dimensiunea site-ului tău.

Fiecare client este unic, ceea ce face imposibilă furnizarea unui cost standard pentru SEO. Cât costă serviciile de optimizare SEO pentru magazine online depinde de dimensiunea site-ului web și de cantitatea de muncă necesară.

Vom lucra împreună pentru a vă identifica obiectivele și pentru a identifica tacticile de optimizare care să vă ajute să aveți rezultate. Apoi vom întocmi un plan de acțiune in baza unui audit SEO inițial. Planul include domeniul de aplicare al activității noastre și mai multe informații despre proces.

Din păcate, există prea mulți factori pentru a oferi un răspuns precis. Nivelul de concurență al cuvintelor cheie vizate, cât de agresiv este bugetul tău, care este rata de implementare a recomandărilor noastre cu siguranță influențează procesul până când veți vedea rezultate.

Dacă luăm o campanie de 1.000 EUR pe lună și vizam cuvinte cheie cu concurență redusă, răspândite în categorii/produse diferite, achizițiile vor începe probabil să apară (în cantități mici, dar în creștere) în primele 6 sau 9 luni. Dar unele companii s-ar putea să nu vadă rezultate ale serviciilor SEO de comerț electronic până la 12-18 luni.

În cazurile în care concurența este mică sau deloc, clasamentele și generarea de venituri pot avea loc mult mai rapid.

Pentru cele mai bune rezultate, serviciile SEO ar trebui să includă o strategie personalizată și diverse tipuri de tactici SEO, inclusiv SEO on-page, off-page și SEO tehnic.

Platformele noastre principale sunt WooCommerce (WordPress), Magento, Shopify. Avem experiență și cu platformele pentru magazine online dezvoltate la comandă și multe altele. — Variabila principală asociată cu platforma de eCommerce este capacitatea tehnică SEO.

Echipa noastră poate implementa, de obicei, toate îmbunătățirile tehnice SEO identificate în faza de identificare a procesului nostru de eCommerce SEO pe WooCommerce. Pentru alte platforme, poate fi necesar să se implice un dezvoltator web pentru a implementa modificările pe care le recomandăm în raportul nostru de identificare.

Da! Fără servicii SEO, un magazin online probabil are sanse să eșueze. Nu vei avea succes dacă oamenii nu îți găsesc produsele. Ce-i drept, alte canale de marketing pot genera vânzări, dar SEO este cel mai avantajos canal de marketing pe termen lung din punct de vedere al potențialului de trafic web și al vânzărilor.

Când rulați un anunț pe Facebook, Google, obțineți trafic în timp ce campania este activă, dar când nu mai plătiți, traficul dispare. Vânzarea pe piață vine cu propriul set de provocări, deoarece multe companii de comerț electronic se luptă să se claseze în fruntea rezultatelor căutării.

Serviciile de optimizare a magazinelor online vă ajută să ajungeți pe prima pagină a rezultatelor căutării Google și să rămâneți acolo. Când oamenii cumpără online, cel mai adesea încep cu o căutare pe Google.

Intrebari frecvente SEO