Optimizare Magazin Online

Statisticile arată că 63% dintre sesiunile de cumpărături încep online. Acest lucru înseamnă că indiferent de locul în care clienții își fac achiziția finală, experiența lor online servește drept factor de decizie.

Spune-ne cum te putem ajuta →
7,839,684

leads generated

863

client
testimonials

450+

subject-matter
experts

5,239,028

calls generated

Google Analytics Logo
Google Search Console Logo
Semrush Logo
Screaming Frog Logo

Servicii de optimizare magazin online care cresc comenzile online

SEO este unul dintre cele mai eficiente moduri de a genera trafic pe site-ul web, iar cu serviciile noastre de optimizare pentru magazinele online, puteți utiliza SEO nu numai pentru a genera trafic, ci și venituri.

Cu o rată de reținere a clienților de 91%, plus un scor de recomandare a clienților care depășește media industriei, suntem o agenție SEO de încredere pentru afaceri din întreaga lume.

Colaborați cu PRONEXUS pentru a beneficia de:

 • O solutie all-in-one pentru magazine online
 • O gamă largă de aptitudini, inclusiv SEO, copywriting, web development și design
 • O strategie personalizată adaptată afacerii, industriei și obiectivelor tale

Cu serviciile noastre de optimizare a magazinelor online, site-ul tău se va clasa mai sus în rezultatele căutării pentru cuvintele cheie pe care publicul țintă le folosește, ceea ce va duce la un trafic, conversii și venituri mai calificate.

Discutați direct cu un strateg despre serviciile noastre de optimizare pentru site-urile de comerț electronic, contactându-ne astăzi.

Cauți servicii de optimizare magazin online și prețuri personalizate?

CTA Servicii SEO Solicita propunere →

Testimoniale clienti

Client Testimonial SEO

Nu știam de unde să încep în gestionarea marketingului online și a publicității pentru noua mea afacere de retail, iar PRONEXUS a venit în ajutor. M-au ajutat să înțeleg ce trebuie să facem și au oferit o soluție completă de servicii pentru a pune totul în aplicare.

CEO, Magazin eCommerce

Serviciile noastre
de optimizare magazin online

Primul pas către succesul digital este un magazin online optimizat

Marketing-ul online este o modalitate profitabilă pentru magazine și organizații de a-și atinge clienții țintă și de a genera o rentabilitate mai mare a investiției (ROI). Optimizarea magazinelor online este una dintre cele mai rapide metode de a construi și de a crește brand awareness-ul firmei tale. Experții prevăd că până în 2040, aproximativ 95% din toate achizițiile online se vor face prin intermediul platformelor de comerț electronic.

Promovați-vă produsele și serviciile cu ajutorul unei companii SEO eCommerce de încredere. Optimizarea magazinului online este o abordare holistică pentru îmbunătățirea experienței clienților și dezvoltarea afacerii tale. Iată cu ce te putem ajuta:

Cercetare și optimizare a cuvintelor cheie

1. Cercetare și optimizare a cuvintelor cheie

Experții noștri eCommerce construiesc strategii de keyword research care vizează îmbunătățirea vizibilității online și atragerea de clienți potențiali mai calificați. Efectuăm analize ale clienților și ale concurenței pentru a determina cele mai relevante căutări de cuvinte cheie.

Echipa noastră de optimizare a magazinelor online utilizează, de asemenea, cele mai recente instrumente pentru a analiza volumul de căutare a cuvintelor cheie și dificultatea de clasare.

Local SEO

2. SEO Local

Poziționați-vă produsele în fața pieței țintă cu serviciile noastre locale de eCommerce SEO. Ne ocupăm de orice, de la optimizarea on-page, off-page, înregistrarea companiei în Google My Business (GMB) și gestionarea reputației online.

SEO Tehnic

3. SEO Tehnic

Optimizați gradul de utilizare al site-ului cu eCommerce SEO. Urmăm cele mai bune practici Google în construirea și optimizarea structurii generale a site-ului tău.

Specialiștii noștri SEO fac recomandări pentru a remedia problemele tehnice, pentru a spori viteza site-ului și capacitatea de răspuns pe mobil. În plus, venim cu recomandări de optimizare a paginilor cu detalii ale produsului.

eCommerce PPC

4. eCommerce PPC

Ajungi la publicul țintă și generezi clienți potențiali calificați pentru afacerea ta. Soluțiile noastre de publicitate pentru comerțul electronic sunt concepute pentru a genera trafic și pentru a converti clienții potențiali în cumpărători.

Efectuăm o cercetare și optimizare extinsă a cuvintelor cheie și creăm anunțuri care vă evidențiază afacerea.

Content Writing

5. Content Writing

Atrageți și convertiți clienții cu conținutul web SEO potrivit. La PRONEXUS, scriitorii noștri sunt calificați în crearea de conținut pentru magazine online dintr-o varietate de industrii.

Echipa noastră are cunoștințe în optimizarea paginilor de categorie și descrierilor produselor, a răspunsurilor pentru recenzii și a postărilor, printre alte tipuri de conținut pentru SEO și marketing pe rețelele sociale.

eCommerce Web Design

6. eCommerce Web Design

Avem acces la oferte exclusive cu privire la instrumentele necesare pentru a vă accelera magazinul online. Mai important, rămânem la curent cu cele mai recente evoluții din industrie pentru a vă îmbunătăți designul site-ului.

Vă simplificăm navigarea pe site și filtrele de căutare, eliminăm dezordinea vizuală și utilizăm imagini de înaltă calitate.

Optimizare rata conversie

7. Optimizarea ratei de conversie

Analizăm indicatorii cheie de performanță (KPI) ai campaniei tale pentru a urmări succesul strategiei de optimizare a magazinului online.

Echipa noastră efectuează analize de căutare, audituri aprofundate ale site-ului și testare A/B. Aceste metode ne permit să facem recomandări bazate pe date pentru a vă crește rata de conversie.

Extindeți-vă acoperirea pe piață cu serviciile de optimizare magazin online

În efortul de a se adapta la cerințele în schimbare ale consumatorilor și la comportamentul de cumpărare, mai multe magazine tradiționale și francize mari se mută online. Acest lucru demonstrează că optimizarea magazinelor online este o necesitate din ce în ce mai profitabilă pentru companiile din întreaga lume. Nu rămâneți în urmă concurenței. Investește astăzi în optimizarea magazinului tău online.

Compania ta de optimizare a magazinului online

Optimizați-vă magazinul online cu ajutorul experților SEO în comerțul electronic

Oferiți clienților confortul unei experiențe de cumpărături online 24/7. Serviciile noastre personalizate sunt concepute pentru a vă ajuta brand-ul să domine concurența. Colaborați cu noi și obțineți următoarele avantaje și multe altele:

 • Experți in optimizarea magazinelor online
 • Focus 100% pe campanie
 • Soluții integrate de marketing digital
 • Procese bazate pe date
 • Rapoarte Google Analytics

Indiferent dacă aveți nevoie de servicii de optimizare a magazinului online, de servicii eMAG SEO sau de alte tipuri de optimizare, vă putem ajuta! Programați un apel cu experții noștri SEO astăzi.

Agenție SEO care oferă rezultate pentru optimizarea magazinelor online

PRONEXUS este o agenție SEO, care oferă servicii eficiente de optimizare a magazinelor online pentru clienți din Romania, Europa și US.

  Intrebari frecvente

  Doriți să aflați mai multe despre serviciile de optimizare? Răsfoiți întrebările frecvente:

  Nu oferim pachete fixe. Determinăm prețurile și planurile în funcție de valoarea livrabilelor furnizate. Ne facem timp pentru a cunoaște fiecare client. Vrem să înțelegem afacerea și obiectivele tale. Pentru fiecare proiect, construim un domeniu de lucru personalizat, adaptat obiectivelor clientului. Prețul și orele pentru un proiect variază în funcție de nevoile tale și de dimensiunea site-ului tău.

  Fiecare client este unic, ceea ce face imposibilă furnizarea unui cost standard pentru SEO. Cât costă serviciile eCommerce SEO depinde de dimensiunea site-ului web și de cantitatea de muncă necesară.

  Vom lucra împreună pentru a vă identifica obiectivele și pentru a identifica tacticile de optimizare care să vă ajute să aveți rezultate. Apoi vom întocmi un plan de acțiune in baza unui audit SEO inițial. Planul include domeniul de aplicare al activității noastre și mai multe informații despre proces.

  Din păcate, există prea mulți factori pentru a oferi un răspuns precis. Nivelul de concurență al cuvintelor cheie vizate, cât de agresiv este bugetul tău, care este rata de implementare a recomandărilor noastre cu siguranță influențează procesul până când veți vedea rezultate.

  Dacă luăm o campanie de 1.000 EUR pe lună și vizam cuvinte cheie cu concurență redusă, răspândite în categorii/produse diferite, achizițiile vor începe probabil să apară (în cantități mici, dar în creștere) în primele 6 sau 9 luni. Dar unele companii s-ar putea să nu vadă rezultate ale serviciilor SEO de comerț electronic până la 12-18 luni.

  În cazurile în care concurența este mică sau deloc, clasamentele și generarea de venituri pot avea loc mult mai rapid.

  Pentru cele mai bune rezultate, serviciile SEO ar trebui să includă o strategie personalizată și diverse tipuri de tactici SEO, inclusiv SEO on-page, off-page și SEO tehnic.

  Platformele noastre principale sunt WooCommerce (WordPress), Magento, Shopify. Avem experiență și cu platformele pentru magazine online dezvoltate la comandă și multe altele. — Variabila principală asociată cu platforma de eCommerce este capacitatea tehnică SEO.

  Echipa noastră poate implementa, de obicei, toate îmbunătățirile tehnice SEO identificate în faza de identificare a procesului nostru de eCommerce SEO pe WooCommerce. Pentru alte platforme, poate fi necesar să se implice un dezvoltator web pentru a implementa modificările pe care le recomandăm în raportul nostru de identificare.

  Da! Fără SEO, un magazin online probabil are sanse să eșueze. Nu vei avea succes dacă oamenii nu îți găsesc produsele. Ce-i drept, alte canale de marketing pot genera vânzări, dar SEO este cel mai avantajos canal de marketing pe termen lung din punct de vedere al potențialului de trafic web și al vânzărilor.

  Când rulați un anunț pe Facebook, Google, obțineți trafic în timp ce campania este activă, dar când nu mai plătiți, traficul dispare. Vânzarea pe piață vine cu propriul set de provocări, deoarece multe companii de comerț electronic se luptă să se claseze în fruntea rezultatelor căutării.

  Serviciile de optimizare a magazinelor online vă ajută să ajungeți pe prima pagină a rezultatelor căutării Google și să rămâneți acolo. Când oamenii cumpără online, cel mai adesea încep cu o căutare pe Google.

  Contactează acum o agenție specializată în optimizarea magazinelor online.