Audit SEO

Servicii de audit SEO: obțineți un audit complet și un plan de acțiune pe 5 luni

Solicita audit SEO
SEO tehnic

SEO On-page
SEO Off-page
Audit SEO

Printr-un audit SEO poti afla de ce site-ul tau nu este indexat corect

Întâmpini probleme cu clasarea în principalele motoare de căutare și nu știi exact de ce? PRONEXUS, lider în optimizarea motoarelor de căutare, oferă servicii de audit SEO. Iti putem analiza site-ul și crea o strategie acționabilă pentru a te ajuta să iti maximizați vizibilitatea online.

Procesul nostru de audit SEO include:

 • O analiză generală pentru a evalua punctele forte ale site-ului
 • Identificarea factorilor On-page, cât și a factorilor Off-page care afectează pozițiile de căutare
 • Un raport cuprinzător, un raport de backlinks și o strategie viitoare pentru site

Continua să citesti pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de audit SEO. Dacă doresti să vorbesti cu un specialist SEO, nu ezita să ne contactezi !

Audit SEO

Cum funcționează serviciile noastre de audit SEO

Serviciile noastre de audit SEO încep cu o analiză generală a site-ului tau pentru a evalua ce acțiune este necesară pentru a-l optimiza cel mai bine pentru motoarele de căutare. Pe baza acestei analize, PRONEXUS oferă recomandări pentru îmbunătățirea site-ului tau pentru a-ti îmbunătăți clasamentul general în motoarele de căutare. Aceste recomandări pot include, dar nu se limitează la:

 • Conținut duplicat

 • Broken Backlinks

 • Title tag duplciat

 • Meta descrieri duplicat

 • Validare cod HTML

 • Compatibilitate cu browser și rezoluție

 • Viteza de incarcare pagini/site

 • Statistici site

 • Status pagini 4xx/3xx

 • + alte 91 de oportunitati SEO

Audit SEO - Codul de etică SEO

Factorii enumerați mai sus sunt doar câteva dintre elementele pe care PRONEXUS le va aborda ca parte a pachetului tau de audit SEO. Fiecare dintre acești factori oferă un anumit impact în atragerea crawlerelor, prin extensie, a clienților pe site-ul tau.

Auditul nostru complet SEO ne va arăta exact unde te poți îmbunătăți pentru a începe să te poziționezi mai bine în motoarele de căutare.

Testimoniale

Ce părere au clienții despre colaborarea cu noi?

Google Reviews
Audit SEO

Cât durează serviciile de audit SEO?

Durata proiectului de audit SEO este de aproximativ 24-48h.

În acest timp, PRONEXUS va analiza și evalua în detaliu site-ul tau pentru a determina cea mai bună strategie pentru a merge mai departe și pentru a-ti oferi sfaturi despre ce să schimbi, astfel încât site-ul tau să aibă performanțe mai bune în clasamentele de căutare organice.

După aceea, vă vom arăta raportul nostru de audit SEO, astfel încât să puteți vedea în detaliu zonele de potențială îmbunătățire.

De ce să investești într-un audit SEO?

Am conceput serviciile noastre de audit SEO pentru clienții care au probleme cu clasarea cuvintelor cheie țintă. Poate banuiesti că site-ul tau este prea lent, poate crezi că există o problemă cu duplicarea conținutului, dar nu ai instrumentele disponibile pentru a verifica. Acolo intervenim noi.

Planurile de audit SEO PRONEXUS includ investigarea tuturor factorilor posibili. Vom examina site-ul tau și vom determina exact unde se poate îmbunătăți strategia ta de marketing și cum o poți îmbunătăți.

Recomandăm audituri SEO pentru oricine are probleme cu clasarea și are nevoie de sfaturi solide și practice despre ce să facă în continuare. Un pachet de audit SEO poate ajuta, de asemenea, companiile care au început recent un site web și doresc să știe cum se pot îmbunătăți înca din primele luni. Indiferent de nevoia ta, un audit SEO este primul pas pentru a crea o strategie de marketing online care să funcționeze.

La PRONEXUS, agenția noastră este specializată în mai multe domenii critice SEO, de la servicii SEO clasice, la optimizari de site si optimizari de magazine online. Acest lucru face mai ușor pentru echipa noastră (și a ta) să iti evaluam strategia SEO și să descoperim oportunități.

Audit SEO

Întrebări frecvente despre serviciile de audit SEO

Doriți să aflați mai multe? Răsfoiți întrebările frecvente:

Serviciile de audit SEO sunt servicii profesionale care evaluează site-ului din punct de vedere SEO, care include verificari pentru SEO tehnic, off-page și on-page, și oferă recomandări pentru îmbunătățirea a site-ului in motoarele de cautare. În unele cazuri, serviciile de audit SEO (cum ar fi cele de la PRONEXUS) vor include implementarea acestor recomandări.

Costul unui serviciu de audit SEO depinde de mai mulți factori, inclusiv de dimensiunea site-ului. Serviciile de audit SEO costă între 00 și 1.000 eur/ per audit in medie in Romania. La PRONEXUS, credem in livrarea accesibila a serviciilor de marketing, de aceea, oferim Audit SEO complex GRATUIT.

Pur și simplu sunați sau conectați-vă cu unul dintre experții noștri în marketing pe Internet prin intermediul acestui formular de contact pentru a începe auditul site-ului tau.

Echipa noastră va colabora cu tine pentru a determina care servicii SEO sunt cele mai bune pentru site-ul tau web, apoi va programa procesul când este potrivit pentru tine. La final, iti vom prezenta un raport al constatărilor noastre și te vom ghida prin următorii pași pentru a obține un clasament ridicat in Google.

Indiferent dacă doresti un audit SEO local sau esti în căutarea unei terțe părți care să efectueze un audit SEO online, PRONEXUS este soluția ta de încredere, profesională și accesibilă.

Audit SEO - Intrebari frecvente