Search engine optimization (SEO)

Obtineti mai mult trafic pe site si clienti noi cu servicii SEO profesionale

Va ajutam sa definiti obiectivele si sa va dezvoltati o strategie de optimizare a motorului de cautare pentru a creste veniturile si sa obtineti un flux constant de clienti noi.

De ce este SEO important?

Oamenii folosesc internetul pentru a-si indeplini nevoile de informare, fie ca e vorba despre un pariu, fie ca gasesti un restaurant local, o imbracaminte perfecta sau arhitectul ideal pentru o remodelare acasa.

Optimizarea motorului de cautare (SEO) este procesul de a ajuta clientii dvs. sa se conecteze cu afacerea dvs. online.

Oferim servicii SEO moderne, sustinute de cele mai bune practici digitale, pentru a va creste traficul si clasamentele pentru cuvintele cheie verificate care aduc clientii catre site-ul dvs.

In ce consta optimizarea SEO?

 • 01

  Analize tehnice, pentru identificarea si rezolvarea problemelor de crawling, indexare si ranking.

 • 02

  Redactare continut optimizat pentru campania SEO, pe baza keyword research.

 • 03

  Construirea unui profil de linkuri sanatos, pe site-uri relevante si cu autoritate SEO.

 • 04

  Luarea deciziilor in campania SEO se face pe baza datelor colectate in Google Analytics.

Impreuna putem aduce site-ul dvs. deasupra concurentei!

Optimizare SEO in 10 pasi

Consultantii nostri cu experienta lucreaza cu dvs. pentru a va defini obiectivele de marketing digital, dezvoltand un plan initial pentru a incepe strategizarea planului dvs. de SEO.
Printr-un Audit SEO obtinem o mai buna intelegere a punctelor forte si a punctelor slabe ale pozitiei dvs. actuale. Folosind o gama larga de instrumente SEO, identificam si acordam prioritate elementelor site-ului dvs. care vor oferi cele mai multe beneficii.
Acest lucru le permite specialistilor SEO sa evidentieze punctele forte ale afacerii dvs., in timp ce sunteti la curent cu peisajul competitiv al industriei dvs.
Acest proces implica o analiza aprofundata a termenilor de cautare, combinata cu informatii despre modul in care clientii dvs. cauta. Echipa noastra analizeaza volumul de cautare, concurenta si oportunitatile printr-o serie de instrumente, care permit echipei noastre sa descopere oportunitati de crestere pentru afacerea dvs.
Echipa noastra de specialisti va ajuta sa va implementati planul de optimizare. Acesta implica atribuirea unor fraze cheie corecte paginilor corespunzatoare de pe site-ul dvs.
Urmarim toate schimbarile pe care le facem, ceea ce ajuta echipa noastra sa evalueze eficienta planului nostru.
Monitorizam performanta site-ului dvs. analizand valorile colectate prin Google Analytics si Google Search Console. Aceste informatii ne arata nu numai modul in care site-ul dvs. functioneaza, dar poate, de asemenea, sa ne ofere noi oportunitati de optimizare.
Folosind date despre performanta site-ului, modificam planul nostru de SEO si continuam sa imbunatatim optimizarea motorului dvs. de cautare. Studiind datele din platforma Google Analytics, Search Console si alte tool-uri premium precum Ahrefs, putem sa efectuam ajustari si sa continuam sa convertim vizitatorii in clienti.
Cu ajutorul serviciilor noastre de marketing de continut, echipa noastra dezvolta un continut unic, care vizeaza cresterea numarului de vizitatori unici pe site-ul dvs.
Continuam monitorizarea website-ului dvs si va trimitem raport lunar cu metodele implementate si pozitia dvs. in motorul de cautare Google.

Aboneaza-te la newsletter si primesti
pe mail ultimele noutati SEO!