Servicii SEO

Propulsează-ți afacerea, alegându-ne pe noi să te ajutăm cu strategia SEO.

Solicita oferta
Te bazezi pe o echipă SEO cu experienta
Tehnici garantate, care au confirmat pe sute de site-uri
Pariem pe date din campanii de succes, pe site-uri proprii
Servicii SEO

Servicii SEO pentru creștere trafic și multiplicare venituri

Fiecare campanie SEO PRONEXUS este personalizată conform obiectivelor clientului, astfel încât site-ul acestuia să câștige mai multă vizibilitate și să obții mai multe lead-uri sau vânzări.

Pentru a oferi informații utile care ajută la creșterea traficului site-ului și, implicit a veniturilor, în campaniile de promovare SEO, folosim tactici SEO care au cel mai mare impact pentru afacerea și nișa business-ului tău.

Ești gata să începi să generezi venituri din căutarea organică?

Contactează-ne online pentru a discuta cu un strateg cu experiență din echipa noastră.

Cum te putem ajuta

Servicii SEO

Optimizarea site-urilor pentru căutările organice cuprinde o gamă largă de tehnici SEO, printre care:

Audit SEO

Auditul SEO ne permite să descoperim zone de îmbunătățire a site-ului, precum și oportunități pentru campania SEO. De aceea, înainte de a construi planul de acțiune potrivit business-ului tău, specialiștii noștri încep cu un audit tehnic.

SEO Tehnic

SEO tehnic se referă la optimizările site-urilor web și ale serverelor care ajută motoarele de căutare să acceseze cu crawlere și să indexeze site-ul mai eficient (pentru a ajuta la îmbunătățirea clasamentului organic).

On-Page SEO

Serviciile noastre SEO sunt aliniate cu cele mai bune practici ale motoarelor de căutare. Copywriterii noștri publică conținut unic, iar expertii nostri SEO vin cu recomandari specifice pentru îmbunătățirea site-urilor din punct de vedere On-Page.

Off-Page SEO

Având o lista de parteneri cu site-uri de renume în mediul online, percepția clienților și a motoarelor de căutare (SERP-ului) asupra business-ului și a site-ului tău va crește considerabil si vei obtine clasamente mai bune.

Keyword Research

Aceasta etapă se referă la colectarea și analiza cuvintelor cheie pentru care site-ul este clasat în prezent. Alegerea celor mai potrivite cuvinte cheie ajută la creșterea traficului site-ului și a ratei de conversie.

Creare continut

Experții noștri SEO își aloca o buna parte din timp pentru analiza competitorilor, astfel incat continutul creat pentru site-ul tau sa ajute la creșterea traficului organic și poziționarea site-ului în top.

Testimoniale

Ce părere au clienții despre colaborarea cu noi?

Google Reviews
Primul pas catre succesul digital

Metodologia SEO

Pentru a vă poziționa pe motoarele de căutare, trebuie să investiți în serviciile SEO potrivite, adaptate nevoilor și cerințelor clienților țintă.

 • Întelegerea business-ului

  În calitate de furnizor de servicii optimizare SEO, ne facem timp să înțelegem nevoile, cerințele și așteptările tale. În timpul fazei de descoperire, vom avea o întâlnire cu departamentul de marketing al companiei, pentru a colecta informații ce ne vor ajuta sa efectuăm o evaluare inițială.

  Ulterior, identificăm indicatorii cheie de performanță (KPI), determinăm calea de conversie și efectuăm cercetări ample pentru a descoperi cele mai potrivite cuvinte cheie. Acest lucru ne permite să dobândim cunoștințe aprofundate despre procesele companiei tale, scopul site-ului și obiectivele acestuia.

 • Analiza

  Următorul pas face referire la analiza competitorilor și la analiza datelor reieșite din auditul tehnic. În această etapă ne uităm la fluctuația traficului în trecut, problemele tehnice, strategiile de backlinks ale concurenților și tacticile de construire a linkurilor. După colectarea datelor necesare, acestea vor fi utilizate pentru a formula cea mai bună strategie SEO pentru site-ul tău.

 • Strategie SEO

  Odată ce am identificat problemele și oportunitățile de marketare online, experții noștri SEO vor crea un plan strategic de marketing online, care va fi implementat într-o perioadă de 5 luni. În prima lună a campaniei de optimizare SEO, vom acorda prioritate celor mai critice aspecte SEO. Astfel, ne vom asigura că toate eforturile noastre de îmbunătățirea calității site-ului vor oferi rezultate cât mai rapide.

 • Implementare plan de campanie SEO

  În această fază, vom veni cu recomandări SEO pentru paginile de categorii/servicii și pentru postările de blog. Pentru a crește atât vizibilitatea site-ului cât și credibilitatea brandului, în cadrul campaniei SEO, PRONEXUS folosește o strategie de canale multiple.

 • Monitorizare campanie SEO

  Din momentul în care alegi serviciile noastre SEO, configurăm un sistem de urmărire care ne permite să monitorizăm progresul site-ului. Totodata, acest sistem ne ajuta sa înțelegem impactul campaniei SEO asupra site-ului.

  Pe lângă monitorizarea cuvintelor cheie și a KPI-urilor, experții noștri SEO monitorizează, și traficul organic, rata de respingere, rata de conversie, vizibilitatea locală & ratele de click-uri (CTR). Prin monitorizarea acestor date, obținem informații utile pentru a îmbunătăți strategiile de optimizare site.

 • Rapoarte lunare SEO

  Echipa noastră SEO programează consultări regulate și rapoarte lunare cu managerii echipei de marketing a business-ului tău pentru a te ține la curent cu progresul campaniei SEO. În timpul consultării noastre, vom prezenta un raport cuprinzător care oferă o imagine de ansamblu asupra performanței campaniei SEO.

  Raportul lunar include KPI, traficul general și clasamentul site-ului. În fiecare lună, creăm o nouă analiză pe o perioada de 90 de zile, astfel încât să știm exact cum evoluează campania SEO.

 • Perfectionare strategie SEO

  Ca parte a eforturilor noastre continue de în campaniile SEO, ne adaptăm continuu strategiile de optimizare pe baza celor mai recente actualizări ale algoritmilor și a tendințelor pieței.

  Deoarece motoarele de căutare se schimbă în mod dinamic, iar cerințele industriei evoluează continuu, echipa Pronexus adoptă o abordare proactivă pentru a se asigura că site-ul tău se află în prima pagină în rezultatele căutării.

Codul de etică SEO

Echipa PRONEXUS se angajează să fie transparentă cu toți partenerii acestuia pe tot parcursul colaborării. Nu toate firmele care oferă servicii SEO aderă la acest principiu, clienții plătind adesea prețul acestui fapt.

În calitate de furnizor de servicii de marketing și optimizare pentru motoarele de căutare pentru clienții noștri, ne străduim în mod constant să obținem rezultate rapide, trafic & conversii îmbunătățite, astfel încât investiția în campania SEO să fie una rentabilă atât pentru tine cât și pentru afacerea ta!

Quaility is our beauty

Brandurile noastre

Brandurile noastre acoperă o gamă largă de categorii, de la stil de viață la tehnologie. Prin captarea atenției și stârnind emoții, ne creăm fani fideli ai mărcilor noastre.

Statistici

Mai jos se regasesc statisticile insumate de website-urile noastre in ultimele 12 luni. Daca am reusit asta pentru noi, imagineaza-ti ce am putea face pentru afacerea ta!

20Mil

Numarul total de impresii generate organic in Google.

2.4Mil

Numarul total de click-uri generate organic din Google.

4.5Mil

Numarul total de sesiuni petrecute pe site-urile din portofoliu.

De ce PRONEXUS

De ce să alegi serviciile SEO PRONEXUS pentru site-ul tău?

PRONEXUS este compusă din oameni faini și profesionisti! Fiind acreditați cu certificate de Google Analytics, știm să analizăm rezultatele implementării campaniilor SEO. Totodată, pentru a oferi servicii SEO complete, avem și o echipă dedicată de dezvoltare website-uri și copywriting.

Dacă ești interesat să creezi o campanie SEO care să genereze rezultate sau dacă ai probleme cu o campanie SEO actuală, PRONEXUS este agenția potrivită pentru tine. Ne poți contacta online completând formularul de cunoaștere. Abia așteptăm să începem colaborarea pentru a obține rezultate pozitive pentru afacerea ta!

Experiența în domeniul marketingului digital

Nu ne limitam doar la un tip de business; colaborăm cu companii din toate industriile, astfel încât să analizăm diferite tipuri de site-uri și să venim cu recomandări de campanii SEO potrivite pentru fiecare dintre acestea.

Profesioniști SEO Dedicati

Deoarece procesul tehnic de îmbunătățire a calității site-ului în anumite situații poate deveni complicat, oferim suport oricând este nevoie. Fiecare partener are un punct de contact care-l va ajuta să gestioneze campania de promovare SEO.

Obiective clar stabilite

Pentru o colaborare de succes, înainte de a începe campania SEO trebuie să înțelegem obiectivele companiei tale. După câteva ședințe: de cunoaștere, stabilire obiective, alegere plan campanie promovare SEO, vom realiza un audit tehnic care ne va ajuta să venim cu oportunități de optimizare site.

Rapoarte transparente

Menținem o transparență deplină, astfel încât fiecare client poate vedea cum eforturile noastre cresc traficul online. Pentru a oferi o imagine de ansamblu completă, realizăm rapoarte personalizate și aprofundate asupra performanței campaniei de promovare SEO.

FAQ

Intrebari frecvente SEO

Doriți să aflați mai multe despre servicii SEO? Răsfoiți întrebările frecvente:

SEO sau Optimizarea Motoarelor de Căutare este o strategie de marketing online care ajută site-urile să se claseze în topul căutărilor utilizatorilor de pe internet. Cu o strategie de SEO inteligentă, poți avea vânzări sau lead-uri chiar și atunci când nu ai campanii sponsorizate.

SEO presupune îmbunătățirea site-ului în conformitate cu nevoile utilizatorilor și cu algoritmii Google, care urmăresc să rankeaze conținutul cel mai relevant și util pentru cei care caută. Tehnicile SEO au scopul de a face site-ul mai ușor de înțeles de către utilizatori și de crawlerii motoarelor de căutare.

Serviciile de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) sunt servicii de marketing digital care îmbunătățesc clasarea site-ului în rezultatele căutării pentru cuvintele cheie relevante aferente unui tip de afacere. Poziționarea în topul căutărilor crește vizibilitatea site-ului, și implicit a brandului în Google.

Pentru rezultate cât mai bune și eficiente, serviciile SEO ar trebui să includă o strategie personalizată ce include utilizarea diferitelor tipuri de tactici SEO, inclusiv SEO on-page, off-page și SEO tehnic.

Prețurile pentru serviciile de campanie promovare SEO depind de factori precum: agenția SEO, strategia SEO actualtă și strategia propusă de către agenție. În medie, afacerile investesc între 500 și 5000 Euro pe lună în servicii SEO. Pentru serviciile de consultanță SEO, tarifele orare variază de la 100 RON la 300 RON.

Diferiți factori determină serviciul SEO ideal pentru o afacere, dar iată o prezentare generală a serviciilor care funcționează cel mai bine pentru fiecare tip de business.

 • SEO Local este cel mai bun pentru a ajunge la utilizatorii din zona ta locală. Funcționează cel mai bine pentru companiile care au locații fizice sau deservesc anumite regiuni.
 • SEO pentru eCommerce este destinat companiilor care vând produse online. O strategie SEO pentru eCommerce poate ajuta la identificarea unui număr mare de potențiali clienți.
 • SEO pentru Brand & Lead (Enterprise SEO) este potrivit pentru companiile care oferă servicii sau au site-uri de prezentare. Strategiile SEO pentru întreprinderi se concentrează adesea mai mult pe cuvinte cheie competitive, la nivel național sau internațional.

Pentru rezultate eficiente, recomandăm optarea unui plan SEO complet ce include analiza SEO on-page și analiza SEO off-page. Cu toate acestea, în funcție și de bugetul prestabilit, unul din experții noștri SEO te poate ajuta la determinarea planului potrivit pentru afacerea ta.

Pentru a vă poziționa pe motoarele de căutare, trebuie să investiți în serviciile SEO potrivite, adaptate nevoilor și cerințelor clienților țintă. Pur și simplu să te bazezi pe vechile tactici SEO nu este suficient pentru a menține o prezență online robustă - trebuie să găsești o companie SEO de încredere, care să-ți ducă eforturile de marketing digital la un nivel superior.

Pentru a-ti ajuta afacerea să crească din punct de vedere renumerar si pentru a-ti ajuta site-ul sa fie in topul cautarilor in SERP, agenția PRONEXUS folosește toate tehnicile SEO mentionate mai sus.

Dacă ești interesat să creezi o campanie SEO care să genereze rezultate sau ai nevoie de ajutor SEO, PRONEXUS este agenția pentru tine.

Ne poți contacta online completând un formular de contact. Abia așteptăm să începem să obținem rezultate pentru afacerea ta! Dacă ai probleme cu o campanie SEO actuală, PRONEXUS te poate ajuta și pe tine!

Intrebari frecvente SEO