Servicii SEO

Ai nevoie de o strategie marketing online care să te pună pe primul loc în Google și să te ajute să generezi venituri considerabile doar din vânzări online?

Cu o strategie de optimizare SEO personalizată, echipa PRONEXUS te poate ajuta să atragi mai mult trafic pe site, să obții o rată de conversie mai mare și să câștigi mai ușor încrederea clienților tăi!

Spune-ne cum te putem ajuta →
7,839,684

leads generated

863

client
testimonials

450+

subject-matter
experts

5,239,028

calls generated

Google Analytics Logo
Google Search Console Logo
Semrush Logo
Screaming Frog Logo

Servicii SEO pentru creștere trafic și generare venituri considerabile

Fiecare campanie SEO PRONEXUS este personalizată conform obiectivelor clientului, astfel încât site-ul acestuia să câștige mai multă vizibilitate și să obții mai multe lead-uri sau vânzări.

Printre serviciile de optimizare SEO PRONEXUS, amintim:

 1. Servicii SEO On Page
 2. Servicii SEO Off Page
 3. SEO Tehnic
 4. Local SEO

Pentru a oferi informații utile care ajută la creșterea traficului site-ului și, implicit a veniturilor, în campaniile de promovare SEO, folosim tactici SEO care au cel mai mare impact pentru afacerea și nișa business-ului tău.

Ești gata să începi să generezi venituri din căutarea organică?

Contactează-ne online pentru a discuta cu un strateg cu experiență din echipa noastră.

Cauți servicii SEO și prețuri personalizate? Solicita o propunere.

CTA Servicii SEO Solicita propunere →

Testimoniale clienti

De mai bine de 5 ani, oferim servicii SEO pentru companiile care doresc să-și extindă prezența online, să crească numărul de clienți potențiali și să-și crească veniturile. Tehnicile și practicile noastre SEO au dus la multe povești de succes pentru clienți. Iată câteva exemple recente:

Client Testimonial SEO

Colaborarea cu Pronexus m-a ajutat sa identific si sa rezolv problemele tehnice ale site-ului si totodata am reusit sa gasesc oportunitati noi de crestere a traficului organic pe plan local. Pentru cuvantul cheie principal am ajuns pe prima pagina in doar 4 luni de colaborare, iar peste inca 2 luni am atins pozitia #1 pe plan local.

Robert Iovan

Servicii SEO PRONEXUS pentru diferite tipuri de afaceri

Serviciile SEO se pot aplica atât pentru site-urile de prezentare/servicii cât și pentru site-urile eCommerce.

Servicii SEO Local

Servicii SEO Local

Serviciul de Local SEO se recomandă oricărui tip de companie (mica, mijlocie sau mare) cu una sau mai multe locații fizice, care dorește să se lanseze și online.

Astfel, implementând strategia de local SEO, oricine caută în zona în care se află business-ul serviciile sau produsele tale, le va descoperi cu ușurință, deoarece Local SEO ajută la creșterea brand awareness-ului și la creșterea autorității zonei.

 • Optimizare cautari locale
 • Mai mult trafic din zona ta
 • Costuri mai mici de publicitate
 • Obțineți mai multe recenzii locale
Servicii SEO Brand & Lead

Servicii SEO Brand & Lead

Serviciile SEO Brands & Lead se adresează antreprenorilor cu site-uri de prezentare sau servicii. O campanie promovare SEO la nivel național va permite afacerii tale să transforme modul în care concurează pe piață, întrucât aceasta poate capta atenția unui număr mare de vizitatori.

 • Optimizare căutări naționale în mediul online
 • Creștere trafic site
 • Încredere și credibilitate sporită
 • Promovare SEO 24/7
Servicii SEO eCommerce

Servicii SEO eCommerce

Dacă-ți dorești ca potențialii tăi clienți să găsească cu ușurință, online, produsele pe care le vinzi, trebuie să te poziționezi cât mai bine în SERP. Promovarea SEO pentru site-uri de e-Commerce ajută magazinul online să fie mai vizibil în paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare (SERP).

 • Optimizare căutari
 • Mai mult trafic/leads/vânzări
 • Brand awareness și vizibilitate
 • Conversie vizitatori site în clienți

Nu știi ce tip de servicii SEO se potrivesc cel mai bine pentru afacerea ta? Completează online formularul de cunoaștere și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi cea mai bună soluție pentru site-ul tău.

Discută cu un specialist SEO →

Servicii SEO PRONEXUS

Optimizarea site-urilor pentru căutările organice cuprinde o gamă largă de tehnici SEO, printre care:

Audit SEO

Auditul SEO ne permite să descoperim zone de îmbunătățire a site-ului, precum și oportunități pentru campania SEO. De aceea, înainte de a construi planul de acțiune potrivit business-ului tău, specialiștii noștri încep cu un audit tehnic.

SEO Tehnic

SEO tehnic se referă la optimizările site-urilor web și ale serverelor care ajută motoarele de căutare să acceseze cu crawlere și să indexeze site-ul mai eficient (pentru a ajuta la îmbunătățirea clasamentului organic).

On-Page SEO

La PRONEXUS, ne asigurăm că serviciile noastre SEO sunt aliniate cu cele mai bune practici ale motoarelor de căutare pentru a crește încrederea site-ului tău. Copywriterii noștri publică conținut unic, iar expertii nostri SEO vin cu recomandari tehnice pentru îmbunătățirea site-urilor din punct de vedere tehnic & design, astfel încât site-ul să fie indexat corect, să se încarce rapid și să fie ușor de utilizat.

Off-Page SEO

Optimizarea off-page se referă la îmbunătățirea credibilității brandului în mediul online. Pentru realizarea unei campanii de promovare SEO off-page, crearea de conținut și promovarea acestuia pe alte site-uri este crucială. Având o lista de parteneri cu site-uri de renume în mediul online, percepția clienților și a motoarelor de căutare (SERP-ului) asupra business-ului și a site-ului tău va crește considerabil!

Keyword Research

Aceasta etapă se referă la colectarea și analiza cuvintelor cheie pentru care site-ul este clasat în prezent. Alegerea celor mai potrivite cuvinte cheie ajută la creșterea traficului site-ului și a ratei de conversie.

Creare continut

Experții noștri SEO își aloca o buna parte din timp pentru cercetarea cuvintelor cheie potrivite și analiza competitorilor, astfel incat continutul creat pentru site-ul tau sa ajute la creșterea traficului organic și poziționarea site-ului în topul căutărilor.

De ce să alegi serviciile de promovare SEO PRONEXUS pentru site-ul tău?

Dacă ești în căutarea unei agenții SEO care știe cum să genereze rezultate, ai ajuns unde trebuie! Echipa PRONEXUS oferă servicii SEO cu rezultate pozitive de peste 4 ani.

PRONEXUS este compusă din oameni faini și profesionisti! Fiind acreditați cu certificate de Google Analytics, știm să analizăm rezultatele implementării campaniilor SEO. Totodată, pentru a oferi servicii SEO complete, avem și o echipă dedicată de dezvoltare website-uri și copywriting.

Dacă ești interesat să creezi o campanie SEO care să genereze rezultate sau dacă ai probleme cu o campanie SEO actuală, PRONEXUS este agenția potrivită pentru tine. Ne poți contacta online completând formularul de cunoaștere. Abia așteptăm să începem colaborarea pentru a obține rezultate pozitive pentru afacerea ta!

Experiența în domeniul marketingului digital

Nu ne limitam doar la un tip de business; colaborăm cu companii din toate industriile, astfel încât să analizăm diferite tipuri de site-uri și să venim cu recomandări de campanii SEO potrivite pentru fiecare dintre acestea.

Profesioniști SEO Dedicati

Deoarece procesul tehnic de îmbunătățire a calității site-ului în anumite situații poate deveni complicat, oferim suport oricând este nevoie. Fiecare partener are un punct de contact care-l va ajuta să gestioneze campania de promovare SEO.

Mereu îmbunătățim serviciile SEO

An de an, procesul de optimizare a site-urilor se schimbă din cauza mai multor actualizări ale algoritmului Google. Aceste schimbări influențează factorii de clasare în SERP (motoarele de căutare). De aceea, Echipa Pronexus este mereu la curent cu cele mai recente știri și tendințe în ceea ce privește actualizările Google și noile tehnici ce pot influența pozitionarea site-urilor în SERP.

Obiective clar stabilite

Pentru o colaborare de succes, înainte de a începe campania SEO trebuie să înțelegem obiectivele companiei tale. După câteva ședințe: de cunoaștere, stabilire obiective, alegere plan campanie promovare SEO, vom realiza un audit tehnic care ne va ajuta să venim cu oportunități de optimizare site. Pe toata durata colaborării vom veni constant cu recomandări de implementare strategii pentru a crește vizibilitatea site-ului.

Servicii SEO White Hat

Unul dintre factorii care ne diferentiază de competitorii noștrii este ca noi nu încercăm să “păcălim” algoritmii, deoarece acest tip de strategie poate rezulta în diferite penalități de la Google. Echipa Tehnică Pronexus oferă servicii SEO Whitehat astfel încât să obținem rezultate organice care nu sunt spammy. În calitate de Google Premier Partner, respectăm regulile și nu punem niciodată în pericol afacerea ta în niciun fel.

Rapoarte transparente

Menținem o transparență deplină, astfel încât fiecare client poate vedea cum eforturile noastre cresc traficul online. Pentru a oferi o imagine de ansamblu completă, realizăm rapoarte personalizate și aprofundate asupra performanței campaniei de promovare SEO.

Obține GRATUIT oferta ta de servicii SEO!

Oferta servicii SEO

  Servicii SEO Oferta

  Servicii SEO la care sa vă așteptați de la PRONEXUS

  În calitate de companie de digital marketing, oferim o gamă cuprinzătoare de servicii profesionale de optimizare a motoarelor de căutare. Pentru a obține o vizibilitate mai bună a site-ului în Google, ne documentăm și utilizăm numai strategii promovare SEO care sunt conforme cu ultimile schimbări de algoritmi.

  • Strategie SEO personalizată: Fiecare campanie de promovare SEO este personalizată pentru a se potrivi cu nevoile afacerii tale.
  • SEO On-Page presupune inbunatatirea calitatii etichetelor de titlu, meta descrieri, etichete alt, link-uri interne, etc.
  • Analiza aprofundată a competitorilor și cercetarea amănunțită a cuvintelor cheie potrivite.
  • Copywriting de calitate pentru a păstra conținutul site-ului actualizat și pentru a încuraja vizitatorii să revină.
  • Creare atentă a link-urilor externe: manual, pe diverse domenii relevante cu autoritate mare.
  • Tactici SEO organice pentru rezultate pe termen lung, cuplate cu reclame plătite pentru creștere rapidă
  • Google Analytics și alte programe de urmărire a datelor pentru a învăța din tendințe, trafic.

  Procesul de colaborare cu Echipa PRONEXUS pentru servicii SEO

  Primul pas către succesul digital

  Pentru a vă poziționa pe motoarele de căutare, trebuie să investiți în serviciile SEO potrivite, adaptate nevoilor și cerințelor clienților țintă. Pur și simplu să te bazezi pe vechile tactici SEO nu este suficient pentru a menține o prezență online robustă - trebuie să găsești o companie SEO de încredere, care să-ți ducă eforturile de marketing digital la un nivel superior.

  PRONEXUS este o companie SEO orientată spre client. Experții noștri SEO lucrează îndeaproape cu clienții noștri pentru a dezvolta strategii SEO personalizate care conduc la profitabilitatea pe termen lung. Folosind o metodologie dovedită și eficientă, suntem capabili să creăm rezultate de calitate, măsurabile.

  Compania noastră SEO utilizează o metodologie numită „Agile SEO”, care ne permite să construim un plan SEO robust care să ofere valoare afacerii tale. Abordarea nostră SEO Agile este construită în jurul următoarelor procese:

  Intelegerea business-ului

  1. Întelegerea business-ului

  În calitate de furnizor de servicii optimizare SEO, ne facem timp să înțelegem nevoile, cerințele și așteptările tale. În timpul fazei de descoperire, vom avea o întâlnire cu departamentul de marketing al companiei, pentru a colecta informații ce ne vor ajuta sa efectuăm o evaluare inițială.

  Ulterior, identificăm indicatorii cheie de performanță (KPI), determinăm calea de conversie și efectuăm cercetări ample pentru a descoperi cele mai potrivite cuvinte cheie. Acest lucru ne permite să dobândim cunoștințe aprofundate despre procesele companiei tale, scopul site-ului și obiectivele acestuia.

  Analiza SEO

  2. Analiza

  Următorul pas face referire la analiza competitorilor și la analiza datelor reieșite din auditul tehnic. În această etapă ne uităm la fluctuația traficului în trecut, problemele tehnice, strategiile de backlinks ale concurenților și tacticile de construire a linkurilor.

  După colectarea datelor necesare, acestea vor fi utilizate pentru a formula cea mai bună strategie SEO pentru site-ul tău.

  Strategie SEO

  3. Strategie SEO

  Odată ce am identificat problemele și oportunitățile de marketare online, experții noștri SEO vor crea un plan strategic de marketing online, care va fi implementat într-o perioadă de 5 luni.

  În prima lună a campaniei de optimizare SEO, vom acorda prioritate celor mai critice aspecte SEO. Astfel, ne vom asigura că toate eforturile noastre de îmbunătățirea calității site-ului vor oferi rezultate cât mai rapide.

  Implementare plan SEO

  4. Implementare plan de campanie SEO

  În această fază, vom veni cu recomandări SEO pentru paginile de categorii/servicii și pentru postările de blog.

  Pentru a crește atât vizibilitatea site-ului cât și credibilitatea brandului, în cadrul campaniei SEO, PRONEXUS folosește o strategie de canale multiple.

  Monitorizare SEO

  5. Monitorizare campanie SEO

  Din momentul în care alegi serviciile noastre SEO, configurăm un sistem de urmărire care ne permite să monitorizăm progresul site-ului. Totodata, acest sistem ne ajuta sa înțelegem impactul campaniei SEO asupra site-ului.

  Pe lângă monitorizarea cuvintelor cheie și a KPI-urilor, experții noștri SEO monitorizează, și traficul organic, rata de respingere, rata de conversie, vizibilitatea locală & ratele de click-uri (CTR). Prin monitorizarea acestor date, obținem informații utile pentru a îmbunătăți strategiile de optimizare site.

  Raport SEO

  6. Rapoarte lunare SEO

  Echipa noastră SEO programează consultări regulate și rapoarte lunare cu managerii echipei de marketing a business-ului tău pentru a te ține la curent cu progresul campaniei SEO. În timpul consultării noastre, vom prezenta un raport cuprinzător care oferă o imagine de ansamblu asupra performanței campaniei SEO.

  Raportul lunar include KPI, traficul general și clasamentul site-ului. În fiecare lună, creăm o nouă analiză pe o perioada de 90 de zile, astfel încât să știm exact cum evoluează campania SEO.

  Perfectionare servicii SEO

  7. Perfectionare strategie SEO

  Ca parte a eforturilor noastre continue de în campaniile SEO, ne adaptăm continuu strategiile de optimizare pe baza celor mai recente actualizări ale algoritmilor și a tendințelor pieței.

  Deoarece motoarele de căutare se schimbă în mod dinamic, iar cerințele industriei evoluează continuu, echipa Pronexus adoptă o abordare proactivă pentru a se asigura că site-ul tău se află în prima pagină în rezultatele căutării.

  Codul de etică SEO

  Echipa PRONEXUS se angajează să fie transparentă cu toți partenerii acestuia pe tot parcursul colaborării. Nu toate firmele care oferă servicii SEO aderă la acest principiu, clienții plătind adesea prețul acestui fapt.

  În calitate de furnizor de servicii de marketing și optimizare pentru motoarele de căutare pentru clienții noștri, ne străduim în mod constant să obținem rezultate rapide, trafic & conversii îmbunătățite, astfel încât investiția în campania SEO să fie una rentabilă atât pentru tine cât și pentru afacerea ta!

  Intrebari frecvente despre servicii SEO

  Doriți să aflați mai multe despre servicii SEO? Răsfoiți întrebările frecvente:

  SEO sau Optimizarea Motoarelor de Căutare este o strategie de marketing online care ajută site-urile să se claseze în topul căutărilor utilizatorilor de pe internet. Cu o strategie de SEO inteligentă, poți avea vânzări sau lead-uri chiar și atunci când nu ai campanii sponsorizate.

  SEO presupune îmbunătățirea site-ului în conformitate cu nevoile utilizatorilor și cu algoritmii Google, care urmăresc să rankeaze conținutul cel mai relevant și util pentru cei care caută. Tehnicile SEO au scopul de a face site-ul mai ușor de înțeles de către utilizatori și de crawlerii motoarelor de căutare.

  Serviciile de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) sunt servicii de marketing digital care îmbunătățesc clasarea site-ului în rezultatele căutării pentru cuvintele cheie relevante aferente unui tip de afacere. Poziționarea în topul căutărilor crește vizibilitatea site-ului, și implicit a brandului în Google.

  Pentru rezultate cât mai bune și eficiente, serviciile SEO ar trebui să includă o strategie personalizată ce include utilizarea diferitelor tipuri de tactici SEO, inclusiv SEO on-page, off-page și SEO tehnic.

  Prețurile pentru serviciile de campanie promovare SEO depind de factori precum: agenția SEO, strategia SEO actualtă și strategia propusă de către agenție. În medie, afacerile investesc între 500 și 5000 Euro pe lună în servicii SEO. Pentru serviciile de consultanță SEO, tarifele orare variază de la 100 RON la 300 RON.

  Diferiți factori determină serviciul SEO ideal pentru o afacere, dar iată o prezentare generală a serviciilor care funcționează cel mai bine pentru fiecare tip de business.

  • SEO Local este cel mai bun pentru a ajunge la utilizatorii din zona ta locală. Funcționează cel mai bine pentru companiile care au locații fizice sau deservesc anumite regiuni.
  • SEO pentru eCommerce este destinat companiilor care vând produse online. O strategie SEO pentru eCommerce poate ajuta la identificarea unui număr mare de potențiali clienți.
  • SEO pentru Brand & Lead (Enterprise SEO) este potrivit pentru companiile care oferă servicii sau au site-uri de prezentare. Strategiile SEO pentru întreprinderi se concentrează adesea mai mult pe cuvinte cheie competitive, la nivel național sau internațional.

  Pentru rezultate eficiente, recomandăm optarea unui plan SEO complet ce include analiza SEO on-page și analiza SEO off-page. Cu toate acestea, în funcție și de bugetul prestabilit, unul din experții noștri SEO te poate ajuta la determinarea planului potrivit pentru afacerea ta.

  Pentru a vă poziționa pe motoarele de căutare, trebuie să investiți în serviciile SEO potrivite, adaptate nevoilor și cerințelor clienților țintă. Pur și simplu să te bazezi pe vechile tactici SEO nu este suficient pentru a menține o prezență online robustă - trebuie să găsești o companie SEO de încredere, care să-ți ducă eforturile de marketing digital la un nivel superior.

  Pentru a-ti ajuta afacerea să crească din punct de vedere renumerar si pentru a-ti ajuta site-ul sa fie in topul cautarilor in SERP, agenția PRONEXUS folosește toate tehnicile SEO mentionate mai sus.

  De ce sa alegi PRONEXUS pentru serviciile SEO pentru site-ul tau?

  Oferim servicii SEO remarcabile pentru clienți de peste 4 ani și, în fiecare an, ne îmbunătățim activitatea.

  Adaugarea acestor sugestii importante pe site-ul tau impreuna cu o campanie eficienta de link building si cu o planificare a postarilor pe blog si social media, iti poate creste pozitia in Google, aducand astfel mai multa atentie asupra afacerii tale si, speram, mai multi clienti.

  Avem experti de marketing care sunt certificati Google și știu să ofere și să analizeze rezultatele pe care le generează pentru afacerea ta. În plus, avem o echipă dedicată de dezvoltare web și copywriting pentru a oferi servicii SEO complete.

  Deoarece suntem o agenție de digital marketing cu servicii complete, SEO este de departe doar unul dintre serviciile pe care le oferim.

  Dacă ești interesat să creezi o campanie SEO care să genereze rezultate sau ai nevoie de ajutor SEO, PRONEXUS este agenția pentru tine. Ne poți contacta online completând un formular de contact. Abia așteptăm să începem să obținem rezultate pentru afacerea ta! Dacă ai probleme cu o campanie SEO actuală, PRONEXUS te poate ajuta și pe tine!

  Contactează acum o agenție specializată în servicii SEO.