Servicii SEO: Transformați creșterile de trafic în venituri

Cu serviciile noastre de optimizare pentru motoarele de căutare, obțineți o strategie personalizată, tehnologie de ultimă clasă și o echipă SEO de elită.

Ne concentrăm pe generarea de venituri pentru clienții noștri și oferim toate serviciile și tehnologia de care afacerea ta are nevoie pentru a crește cu SEO.

Google Analytics Logo
Google Search Console Logo
Semrush Logo
Screaming Frog Logo

Servicii SEO care cresc traficul și măresc veniturile

Dacă ești în căutarea unei creșteri serioase a afacerii, serviciile SEO sau optimizarea pentru motoarele de căutare este strategia pentru tine. De ce funcționează? Simplu! Cu ajutorul serviciilor SEO targhetezi vizitatorii care au cea mai mare sansă să realizeze conversii pe site-ul tău.

O campanie SEO personalizată de la PRONEXUS oferă o soluție all-in-one (SEO on-page, SEO off-page și SEO tehnic), astfel încât cel mai valoros public să vă găsească online fără să investiți sute de ore de muncă.

Planul tău de servicii SEO poate, de asemenea, să beneficieze de tool-urile noastre dezvoltate in-house, care utilizează si agreghează sute de date - combinate cu anii nostri de experiență - pentru a oferi informații utile care ajută la a genera mai mult trafic, implicit venituri.

Ești gata să începi să generezi venituri din căutarea organică?

Contactează-ne online pentru a discuta cu un strateg cu experiență din echipa noastră SEO, nu numai despre îmbunătățirea clasamentului companiei tale în motoarele de căutare, ci și despre cum poți obține mai multor venituri din acestea.

Cauți servicii SEO și prețuri personalizate? Solicita o propunere.

CTA Servicii SEO Solicita propunere →

Testimoniale clienti

De mai bine de 5 ani, oferim servicii SEO pentru companiile care doresc să-și extindă prezența online, să crească numărul de clienți potențiali și să-și crească veniturile. Tehnicile și practicile noastre SEO au dus la multe povești de succes pentru clienți. Iată câteva exemple recente:

Client Testimonial SEO

Colaborarea cu Pronexus m-a ajutat sa identific si sa rezolv problemele tehnice ale site-ului si totodata am reusit sa gasesc oportunitati noi de crestere a traficului organic pe plan local. Pentru cuvantul cheie principal am ajuns pe prima pagina in doar 4 luni de colaborare, iar peste inca 2 luni am atins pozitia #1 pe plan local.

Robert Iovan

Tipuri de servicii SEO

Dezvoltăm strategii personalizate pentru fiecare partener PRONEXUS. Optimizarea pentru căutarile organice cuprinde o gamă largă de tehnici SEO, iar agenția noastră le folosește pe fiecare pentru a vă ajuta afacerea să crească și să prospere în rândul concurenților. Vezi tipurile de servicii SEO care se potrivesc pentru afacerea ta!

Servicii SEO Local

Servicii SEO Local

Fiecare companie mica, mijlocie sau mare cu mai multe locații se poate dezvolta online și poate atrage mai multi clienți folosind strategii SEO locale.

 • Optimizare cautari locale
 • Mai mult trafic din zona ta
 • Costuri mai mici de publicitate
 • Obțineți mai multe recenzii locale
Servicii SEO Brand & Lead

Servicii SEO Brand & Lead

Strategiile naționale de SEO vor permite afacerii tale să transforme modul în care concurează pe piață, întrucât poate capta atenția unui număr mare de vizitatori.

 • Optimizare cautari nationale
 • Mai mult trafic general
 • Îmbunătățește credibilitatea și sporește încrederea
 • Promovare SEO 24/7
Servicii SEO eCommerce

Servicii SEO eCommerce

SEO pentru eCommerce este procesul de a face magazinul online mai vizibil în paginile cu rezultate ale motorului de căutare (SERP-uri). Când oamenii caută produse pe care le vinzi, vrei să te poziționezi cât mai bine, astfel încât să obții mai mult trafic.

 • Optimizare cautari
 • Mai mult trafic/leads/vânzări
 • Brand awareness și vizibilitate
 • Creați o audiență pentru remarketing

Stiați ca 70% dintre utilizatori nu dau click pentru a vedea a doua pagină de căutari din Google? Scopul nostru este să vă aducem în fața clienților pe Google, și anume pe pagina care contează. Stiți cum se zice, ori ești pe prima pagina ori nu exiști.

Discută cu un specialist SEO →

Servicii SEO PRONEXUS

Suntem partenerul care înțelege valorile și obiectivele companiei tale și care va implementa constant strategii pentru a crește vizibilitatea site-ului, furnizându-ți servicii SEO profesionale care să demonstreze succesul.

Audit SEO

Auditarea site-ului tau permite expertului SEO să descopere zone de îmbunătățire, precum și oportunități pentru strategia ta SEO. De aceea, specialiștii noștri SEO încep cu un audit tehnic SEO înainte de a vă construi planul.

SEO Tehnic

SEO tehnic se referă la optimizările site-urilor web și ale serverelor care ajută motoarele de căutare să acceseze cu crawlere și să indexeze site-ul mai eficient (pentru a ajuta la îmbunătățirea clasamentului organic).

On-Page SEO

La PRONEXUS, ne asigurăm că serviciile noastre SEO sunt aliniate cu cele mai bune practici ale motoarelor de căutare pentru a crește încrederea site-ului tău. Experții noștri SEO publică conținut unic, optimizează titlurile și etichetele HTML și utilizează imagini de înaltă rezoluție.

Off-Page SEO

Optimizarea off-page este crucială în stabilirea credibilității mărcii și în creșterea expunerii online. Colaborați cu compania noastră SEO și lăsați-ne să vă ajutăm să vă demonstrați expertiza în domeniu. Folosim strategii de linkbuilding pentru a genera link-uri de calitate și evaluări pozitive.

Keyword Research

Specialistul SEO va analiza cuvintele cheie pentru care site-ul este clasat în prezent și va efectua cercetări suplimentare de cuvinte cheie pentru a construi o listă care să aibă sens pentru site-ul și peisajul tău competitiv.

Creare continut

Motoarele de căutare adoră un site web care adaugă conținut nou în mod regulat. Alegeți firma noastră de SEO pentru a vă susține nevoile de conținut și pentru a vă consolida poziția în motoarele de căutare.

De ce serviciile SEO PRONEXUS sunt mai bune decat restul

Soluțiile noastre SEO funcționează: am dovedit-o iar și iar

Experiența conteaza

PRONEXUS a ajutat companiile din toate industriile să-și dezvolte prezența online pentru a genera mai multe venituri. Avem experiența și poveștile de succes ale clienților pentru a sprijini afacerile de orice tip care doresc să crească traficul online și să se dezvolte. Mulți dintre experții noștri SEO sunt lideri în industrie, iar echipa noastră colaborează continuu. Dacă cineva are o problemă, suntem toți all-in.

Profesioniști SEO dedicati

Credem că treaba noastră este să facem un proces tehnic, complicat și uneori copleșitor de optimizare a motoarelor de căutare cât mai simplu posibil pentru clienții noștri. Una dintre multele moduri prin care realizăm acest lucru este oferind fiecărui client un singur punct de contact pentru a vă gestiona proiectul. Începeți să vă cunoașteți bine profesionistul PRONEXUS SEO, iar aceștia vă vor cunoaște afacerea și vă vor înțelege nevoile unice.

Comunicare și rezultate

Trăim după cele două valori fundamentale ale noastre: Comunicare și Rezultate. Suntem aici pentru fiecare client, acesta este abordarea noastră. Avem experți SEO specializați în a ajuta companiile de toate dimensiunile -- de la întreprinderi mici la francize mari, naționale -- să obțină o creștere exponențială. Compania noastră de optimizare a motoarelor de căutare crede în a fi vocea clienților noștri și muncim din greu în fiecare zi pentru a dovedi acest lucru.

Mereu îmbunătățim serviciile SEO

SEO nu stagnează niciodată și nici noi. SEO se schimbă mereu din cauza mai multor actualizări ale algoritmului Google în fiecare an, care influențează factorii de clasare și suntem mereu la curent cu cele mai recente știri și tendințe. Compania noastră de optimizare a motoarelor de căutare învață în mod constant noi tehnici și rămâne la curent cu toate actualizările. Fiți siguri, compania noastră SEO este proactivă.

Servicii SEO White Hat

Apreciem onestitatea și integritatea în tot ceea ce facem. Jucăm întotdeauna corect, furnizând servicii SEO White Hat pentru a obține rezultate fără a trimite spam sau a păcăli algoritmii, ceea ce poate duce la posibile penalități Google. Mai simplu spus: nu trebuie să trișăm pentru a câștiga în SEO. În calitate de Google Premier Partner, respectăm regulile și nu punem niciodată în pericol afacerea ta în niciun fel. Nu ne compromitem niciodată integritatea.

Rapoarte transparente

Menținem o transparență deplină, astfel încât să puteți vedea direct cum eforturile noastre vă cresc traficul online. Rapoartele noastre sunt personalizate și aprofundate, ofera o imagine de ansamblu completă a performanței SEO a site-ului, clasamente actualizate ale cuvintelor cheie, o defalcare lunară a sarcinilor SEO ce trebuie efectuate și o rezumat lunar care revizuiește îmbunătățirile și strategia SEO.

Obține GRATUIT oferta ta de servicii SEO!

Oferta servicii SEO

  Servicii SEO Oferta

  Servicii SEO la care vă puteți aștepta de la PRONEXUS

  În calitate de companie de marketing digital cu servicii complete, PRONEXUS oferă o gamă cuprinzătoare de servicii profesionale de optimizare a motoarelor de căutare pentru a obține mai multă vizibilitate afacerii tale în Google, utilizând numai tehnici SEO de încredere, pregătite pentru viitor, cum ar fi:

  • Strategie SEO personalizată: Ne personalizăm serviciile SEO pentru a se potrivi nevoilor tale. Folosim tacticile care au cel mai mare impact pentru afacerea și nișa ta.
  • SEO On-Page cuprinzator: etichete de titlu, meta descrieri, etichete alt, legături interne etc.
  • Cercetare amănunțită a cuvintelor cheie și analiză de piață.
  • Copywriting de calitate pentru a păstra conținutul site-ului actualizat și pentru a încuraja vizitatorii să revină.
  • Evaluarea aprofundată a competiției.
  • Creare atentă a link-urilor externe: manual, pe diverse domenii relevante cu autoritate mare.
  • Tactici SEO organice pentru rezultate pe termen lung, cuplate cu reclame plătite pentru creștere rapidă (dacă PPC este ceva ce vă interesează).
  • Google Analytics și alte programe de urmărire a datelor pentru a învăța din tendințe, trafic și multe altele.

  Metodologia serviciilor SEO PRONEXUS

  Primul pas către succesul digital

  Pentru a vă poziționa pe motoarele de căutare, trebuie să investiți în serviciile SEO potrivite, adaptate nevoilor și cerințelor clienților țintă. Pur și simplu să te bazezi pe vechile tactici SEO nu este suficient pentru a menține o prezență online robustă - trebuie să găsești o companie SEO de încredere, care să-ți ducă eforturile de marketing digital la un nivel superior.

  PRONEXUS este o companie SEO orientată spre client. Experții noștri SEO lucrează îndeaproape cu clienții noștri pentru a dezvolta strategii SEO personalizate care conduc la profitabilitatea pe termen lung. Folosind o metodologie dovedită și eficientă, suntem capabili să creăm rezultate de calitate, măsurabile.

  Compania noastră SEO utilizează o metodologie numită „Agile SEO”, care ne permite să construim un plan SEO robust care să ofere valoare afacerii tale. Abordarea nostră SEO Agile este construită în jurul următoarelor procese:

  Intelegerea business-ului

  1. Întelegerea business-ului

  În calitate de furnizor de servicii SEO, ne facem timp să înțelegem nevoile, cerințele și așteptările tale. În timpul fazei de descoperire, organizăm o întâlnire cu părțile interesate cheie ale companiei dvs. și efectuăm o evaluare inițială a site-ului.

  Ulterior, identificăm indicatorii cheie de performanță (KPI), determinăm calea de conversie și efectuăm cercetări ample de cuvinte cheie. Acest lucru ne permite să dobândim cunoștințe aprofundate despre procesele companiei tale, scopul site-ului și obiectivele.

  Analiza SEO

  2. Analiza

  Următorul pas este analiza, care acoperă compararea competitivă, auditul aprofundat al site-ului, analiza datelor site-ului. În această etapă, colectăm și analizăm toate datele pentru a determina factorii care vă afectează prezența digitală.

  Ne uităm la modelele istorice de trafic, problemele tehnice, strategiile de backlink ale concurenților și tacticile de construire a linkurilor. Utilizăm rezultatele analizei pentru a formula cea mai bună abordare pentru SEO.

  Strategie SEO

  3. Strategie

  Odată ce v-am identificat problemele și oportunitățile de marketing, experții noștri SEO vor crea un plan strategic de marketing online (SOMP) pe 5 luni. Acesta include oportunitățile campaniei tale și timpul estimat de finalizare.

  În prima lună a campaniei dvs., compania noastră SEO acordă prioritate celor mai critice aspecte SEO. Acest lucru este pentru a ne asigura că toate eforturile noastre SEO oferă rezultate imediate, vizate.

  Implementare plan SEO

  4. Implementare plan

  În această fază, începem să executăm planul de marketing SEO. Venim cu recomandări de optimizare pentru paginile și postările de blog, structura site-ului și gestionăm implementarile realizate in baza checklist-ului SEO unde verificam peste 150 de factori de ranking.

  Compania noastră SEO folosește, de asemenea, o strategie de canale multiple pentru a vă îmbunătăți rezultatele generale SEO. Implementăm campanii de gestionare a rețelelor sociale și contactăm site-urile web ale terților pentru a vă crește acoperirea online.

  Monitorizare SEO

  5. Monitorizare

  Din momentul în care alegi serviciile noastre SEO, configurăm un sistem de urmărire care ne permite să monitorizăm progresul tău online și să înțelegem impactul campaniei tale SEO. Monitorizăm și analizăm clasarea cuvintelor cheie și KPI.

  Experții noștri SEO analizează, de asemenea, traficul organic, rata de respingere, rata de conversie, vizibilitatea locală și ratele de clic (CTR). Prin monitorizarea acestor date, obținem informații utile și îmbunătățim strategiile de optimizare.

  Raport SEO

  6. Rapoarte

  Echipa noastră SEO programează consultări regulate și rapoarte lunare cu managerii tăi de proiect pentru a vă ține la curent cu progresul campaniei. În timpul consultării noastre, vă prezentăm un raport cuprinzător care oferă o imagine de ansamblu asupra performanței site-ului.

  Acesta include KPI, traficul general și clasamentul. În fiecare lună, creăm o nouă foaie de parcurs de 90 de zile, astfel încât să știți exact cum merge campania dvs. și la ce să vă așteptați.

  Perfectionare servicii SEO

  7. Perfectionare

  Ca parte a eforturilor noastre continue de SEO, ne adaptăm continuu strategiile de optimizare pe baza celor mai recente actualizări ale algoritmilor și a tendințelor pieței. Motoarele de căutare se schimbă în mod dinamic, iar cerințele industriei evoluează continuu.

  Ca atare, adoptăm o abordare proactivă pentru a ne asigura că site-ul tău se află în prima pagină în rezultatele căutării. Aveți încredere în echipa noastră SEO pentru a face ajustările necesare și pentru a vă ține la curent cu progresul campaniei în orice moment.

  Codul de etică SEO

  La PRONEXUS, ne angajăm să respectăm onestitatea și responsabilitatea personală în munca noastră. Nu toate firmele SEO aderă la aceste tipuri de principii și clienții lor plătesc adesea prețul. În calitate de furnizor de servicii de marketing pe internet și optimizare pentru motoarele de căutare pentru clienții noștri, ne străduim în mod constant să obținem clasamente înalte, trafic și conversii îmbunătățite și rentabilitate a investiției pentru site-urile web ale clienților noștri.

  Intrebari frecvente despre servicii SEO

  Doriți să aflați mai multe despre servicii SEO? Răsfoiți întrebările frecvente:

  SEO, sau optimizarea motoarelor de căutare, este un set de tehnici care ajută site-urile să se claseze bine în paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare pentru termenii de căutare relevanți. Cu o strategie SEO inteligentă, puteți îmbunătăți cantitatea și calitatea traficului către site-ul dvs. prin rezultatele de căutare organice.

  SEO presupune îmbunătățirea site-ului în conformitate cu nevoile utilizatorilor și cu algoritmii Google, care urmăresc să rankează conținutul cel mai relevant și util pentru cei care caută. Tehnicile SEO au scopul de a face site-ul web mai ușor de înțeles de către utilizatori și de crawlerii motoarelor de căutare și de a face site-ul mai valoros pentru utilizatori.

  SEO cuprinde o gamă largă de tehnici care se concentrează pe adăugarea de cuvinte cheie relevante în conținut, făcând site-ul mai ușor de utilizat, câștigând link-uri din surse de renume și multe altele.

  Serviciile de optimizare pentru motoarele de căutare sau SEO sunt servicii de marketing digital care îmbunătățesc clasarea în rezultatele căutării pentru cuvintele cheie relevante pentru o anumită afacere. Aceste clasamente îmbunătățite cresc vizibilitatea companiei în motoarele de căutare și generează trafic calificat către site-ul web.

  Pentru cele mai bune rezultate, serviciile SEO ar trebui să includă o strategie personalizată și diverse tipuri de tactici SEO, inclusiv SEO on-page, off-page și SEO tehnic.

  Prețurile pentru serviciile SEO depind de mai mulți factori, inclusiv agenția SEO, strategia SEO și optimizarea SEO existentă a site-ului. În medie, afacerile investesc între 500 și 5000 Eur pe lună în servicii SEO. Pentru serviciile de consultanță SEO, tarifele orare variază de la 100 RON la 300 RON.

  Diferiți factori determină serviciul SEO ideal pentru afacerea ta, dar iată o prezentare generală a serviciilor care funcționează cel mai bine pentru fiecare tip de companie.

  • SEO Local este cel mai bun pentru a ajunge la utilizatorii din zona ta locală. Funcționează cel mai bine pentru companiile care au locații fizice sau deservesc anumite regiuni.
  • SEO pentru eCommerce este destinat companiilor care vând produse online și poate ajuta cumpărătorii relevanți să vă descopere produsele.
  • SEO pentru Brand & Lead (Enterprise SEO) este un serviciu SEO pentru companii mari sau afaceri cu site-uri web mari. Strategiile SEO pentru întreprinderi se concentrează adesea mai mult pe cuvinte cheie competitive, la nivel national/international.

  Indiferent de tipul de serviciu pe care îl alegeți, un plan SEO complet care acoperă aspecte cum ar fi optimizarea on-page, optimizarea off-page și SEO tehnic este de obicei cea mai eficientă abordare. Un expert SEO poate ajuta la determinarea planului potrivit pentru tine.

  De ce sa alegi PRONEXUS pentru serviciile SEO pentru site-ul tau?

  Dacă sunteți în căutarea unei agenții SEO care știe cum să genereze rezultate, PRONEXUS vă completează criteriile de căutare. Oferim servicii SEO remarcabile pentru clienți de peste 4 ani și, în fiecare an, ne îmbunătățim activitatea.

  Adaugarea acestor sugestii importante pe site-ul tau impreuna cu o campanie eficienta de link building si cu o planificare a postarilor pe blog si social media, iti poate creste pozitia in Google, aducand astfel mai multa atentie asupra afacerii tale si, speram, mai multi clienti.

  Avem agenți de marketing experți în domeniile lor – sunt certificati Google Analytics și știu să ofere și să analizeze rezultatele pe care le generează pentru afacerea ta. În plus, avem o echipă dedicată de dezvoltare web și copywriting pentru a oferi servicii SEO complete.

  Deoarece suntem o agenție de digital marketing cu servicii complete, SEO este de departe unul dintre serviciile pe care le oferim.

  Dacă sunteți interesat să creați o campanie SEO care să genereze rezultate sau aveți nevoie de ajutor SEO, PRONEXUS este agenția pentru tine. Ne poți contacta online completând un formular de contact. Abia așteptăm să începem să obținem rezultate pentru afacerea ta! Dacă ai probleme cu o campanie SEO actuală, PRONEXUS te poate ajuta și pe tine!

  Contactează acum o agenție specializată în servicii SEO.