SinnersInk

Acest site de prezentare are scopul de a oferi vizitatorilor o experiență captivantă și informativă despre serviciile și lucrările artistice oferite de salonul de tatuaje.

Viziteaza site-ul

Descriere proiect

Caracteristici cheie ale website-ului:

  1. Design creativ și atractiv: Am creat un design unic și estetic care să reflecte pasiunea și arta din spatele tatuajelor. Utilizatorii vor fi captivați de galeria de imagini care prezintă lucrări realizate de artiștii SinnersINK.
  2. Informații detaliate despre servicii: Am furnizat o prezentare detaliată a serviciilor oferite de salon, inclusiv tipurile de tatuaje disponibile, abordarea artistică și procesul de realizare a unui tatuaj. Vizitatorii vor găsi informațiile necesare pentru a face alegeri informate și pentru a stabili o conexiune cu artiștii.
  3. Portofoliu bogat: Am inclus un portofoliu extins de lucrări de tatuaje realizate de echipa de artiști. Acesta oferă vizitatorilor o perspectivă asupra stilurilor și abilităților artistice variate.
  4. SEO și servicii de web design: Am oferit servicii de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) și web design pentru a asigura vizibilitatea maximă a website-ului. În doar o lună de la lansarea site-ului, am obținut clasarea în primele patru poziții în rezultatele de căutare, ceea ce a adus un trafic semnificativ și o expunere crescută pentru salonul de tatuaje din Craiova.

Obiectivele proiectului:

  • Crearea unui website captivant și informativ pentru salonul de tatuaje.
  • Prezentarea serviciilor și lucrărilor artistice ale salonului într-un mod atractiv.
  • Asigurarea unei poziții de top în rezultatele motoarelor de căutare pentru a atrage mai mulți clienți potențiali.
  • Consolidarea reputației și promovarea talentului artiștilor de tatuaje prin intermediul portofoliului online.