SEO Services

We are the partner who understands your company's values ​​and goals. We constantly implement SEO strategies to increase site visibility and provide reports to demonstrate success.

Why is SEO Still So Important ?


Cresterea traficului organic si a pozitiilor pe cuvinte cheie in Google

Increase organic traffic to your site

The term organic traffic refers to visitors who reach your site as a result of unpaid (organic) search results. Organic traffic is the opposite of paid traffic, which is defined by PPC Services.

Organic users get to your website after performing a specific search query for a specific keyword on a search engine. Most often, this search engine is Google, which is used by over 90% of people.Vizibilitate mai buna fata de competitorii tai prin servicii de optimizare SEO

Make your site more visible in Google

Unlike PPC campaigns (Google Ads, Facebook Ads), top positioning on certain keywords is not limited by budget, location, time or device.

Search Engine Optimization is required to become as visible as possible in the most popular search engines. 70% of Internet users do not go further than page 1 when their results pages are displayed.SEO ajuta la crearea unui brand puternic

Increased credibility for your customers

The real success of your business consists in turning visitors into buyers and retain loyal customers.

Being on the 1st page for targeted keywords, the users associate your brand with those keywords. The front page companies are generally perceived to be more trustworthy, therefore you`ll get more customers.

How does it work?

Our SEO services are complex, efficient and most importantly, they work. Overcome even the best competitors in Google!

Monitorizare crestere site

1. We learn about your business.

It all starts with a phone call. We’ll talk to you about your business, your goals (like if you’re targeting local shoppers or want to go global) and determine the best plan for your budget.

Strategie SEO personalizata nevoilor dumneavoastra

2. Our SEO team gets to work

After performing a site audit and researching your target market, our SEO team will regularly make SEO updates to boost your website in search results.

Monitorizare crestere site

3. Watch your traffic grow.

SEO takes time. It's not an overnight success story. But clients who’ve made the investment have seen their search rank rise from 100+ to the top ten in less than a few months.

SEO Campaign Management Strategy

For a better understanding of Search Engines and to display as many results as possible for a search query, we need to consider several activities:

Technical analysis to identify and fix crawling, indexing and ranking issues.

For each site, we check over 150 technical aspects relevant to SEO. These technical issues are continually changing and becoming more and more complex to keep up with search engines. So we can say that technical SEO is in a state of constant refinement.

We first assure that the site complies with Google's recommendations, and there are no issues that can block crawling access to the search engine. Next, we check whether the search engine correctly understands the content of the relevant pages (indexing). Later on, we identify opportunities to increase visibility in Google's organic results (ranking).


For an SEO optimization campaign, we look at issues such as:

 • Complete website crawling
 • Internal link structure
 • URL canonicalization issues
 • Website indexability
 • Duplicate content
 • Google Search Console Audit
 • META Tag optimization
 • Headlines optimization
 • Sitemaps
 • Website loading speed
 • Mobile optimization
 • Image optimization

We use premium SEO tools for a complete web analysis:

Instrumente SEO pentru partea de SEO tehnic

For more information on SEO best practices, tips & tricks, case studies and strategies that we use at Pronexus, we invite you to access our blog.

SEO Copywriting based on keyword research .

Motoarele de cautare pot extrage semnificatia unei pagini din folosirea sinonimelor, din contextul in care apare continutul sau prin frecventa cu care sunt mentionate combinatii specifice de cuvinte. Desi utilizarea cuvintelor cheie are in continuare importanta, ceea ce conteaza este relevanta.

Pentru succesul unei campanii SEO, consideram ca sunt necesare doua tipuri principale de continut, care au obiective diferite si necesita implicit o abordare diferita:


Continut SEO de tip meta data, accesibil in special motorului de cautare

In aceasta categorie includem in special elementele de tip meta (precum title si description). Meta title este considerat in prezent unul dintre cei mai importanti factori de ranking, adica elemente de care Google tine cont in stabilirea relevantei unei pagini fata de un anumit topic.

Meta description nu este un factor de ranking, potrivit declaratiilor oficiale Google. Cu toate acestea, textul merita atentie intr-o campanie SEO, data fiind vizibilitatea sa in SERPs, prin care poate influenta in mod direct CTR-ul site-ului in rezultatele organice Google. De la inceputul anului 2018, Google afiseaza un fragment mai mare de text in meta description, lucru ce permite integrarea mai multor informatii relevante pentru utilizator, dar si a unor call to action mai ample.

Tot in categoria de texte importante din punct de vedere SEO, dar pe care utilizatorul nu le percepe in mod direct, putem mentiona si descrierile imaginilor, publicate in cadrul atributului “alt”.

Specialistii SEO Pronexus se ocupa de optimizarea tuturor acestor elemente, pe parcursul campaniei de optimizare SEO. Anumite texte sunt redactate manual si transmise catre beneficiar pentru implementare, insa in alte cazuri specialistul SEO recomandam implementarea unei formule, care sa genereze dinamic continut relevant pentru aceste texte.

Continut informational, relevant pentru utilizatori

Fiecare business are particularitatile sale, pe care le cunosc probabil foarte bine cei care lucreaza in domeniu. De cele mai multe ori, insa, persoanele care doresc sa cumpere acel produs sau serviciu nu detin toate aceste informatii si au nevoie de ajutor in luarea unei decizii.

In functie de domeniul de activitate despre care vorbim, decizia de achizitie se poate lua in cateva minute (de obicei pentru produse ieftine, de impuls), cateva saptamani (de exemplu, un laptop sau un aparat foto), sau chiar mai mult (o vacanta, o masina, o casa etc.). De obicei, acolo unde discutam de un timp mai mare, avem de-a face cu un proces de achizitie mai complex, in cadrul caruia potentialul client poate interactiona cu brandul nostru in mai multe contexte.

Pentru stabilirea temelor, a cuvintelor cheie relevante si a dimensiunii materialelor programate pentru redactare, precum si a linkurilor interne pe care le introducem in textele redactate, specialistul SEO care gestioneaza campania foloseste instrumente speciale de analiza.

Ulterior redactarii si publicarii materialelor, Pronexus dispune de infrastructura software necesara monitorizarii performantei, astfel incat sa putem invata in timp ce lucruri functioneaza mai bine si sa adaptam strategia de content in functie de acestea.

Pentru stabilirea strategiei de continut si optimizarea materialelor, conform tehnologiei LSI (Lantent Semantic Indexing), utilizam o gama variata de instrumente, dintre care mentionam:

Instrumente SEO pentru realizare de content

Luarea deciziilor in campania SEO se face pe baza datelor colectate in Google Analytics.

Folosind date despre performanta site-ului, modificam planul nostru si continuam sa imbunatatim optimizarea motorului dvs. de cautare. Studiind datele din platforma Google Analytics, Google Search Console si alte tool-uri premium precum Ahrefs, Semrush sau MOZ, putem sa efectuam ajustari si sa continuam sa convertim vizitatorii in clienti.

Monitorizarea constanta este esentiala in campaniile SEO pe care le gestionam, sta la baza tuturor deciziilor de optimizare.

Consideram ca monitorizarea corecta a unei campanii de optimizare SEO este un element esential in succesul acesteia, fara de care nu se pot lua decizii corecte cu privire la eficienta acestui demers, precum si la valoarea pe care o aduce business-ului, in ansamblu. Monitorizam performanta site-ului dvs. analizand valorile colectate prin Google Analytics si Google Search Console. Aceste informatii ne arata nu numai modul in care site-ul dvs. functioneaza, dar poate, de asemenea, sa ne ofere noi oportunitati de optimizare.

Metodologia pentru monitorizarea campaniilor SEO presupune 3 pasi:

Segmentarea traficului organic primit de site, in trafic de tip brand si non-brand.

Acest lucru se face retroactiv, pe baza datelor din Google Search Console. Obiectivul demersului este de a identifica ponderea de expresii relevante de tip non-brand, pe care site-ul are vizibilitate in rezultatele Google.

Obiectivul principal al campaniei SEO este de a crestere vizibilitatea si implicit traficul relevant atras pe site din acest tip de cautari. In mod natural, cautarile de tip brand sunt influentate de ansamblul actiunilor de marketing ale companiei (online si offline).


Construirea unei librarii de cuvinte cheie relevante.

Acest pas este esential in monitorizarea campaniei de optimizare SEO, pentru ca vizibilitatea site-ului in Google organic pentru aceste cuvinte cheie este “barometrul” campaniei SEO. Grupate pe topics, expresiile relevante pentru un brand se caracterizeaza in special printr-un volum mediu de cautari o sezonalitate si o pozitie pe care site-ul o ocupa in SERPs, la respectiva cautare.

Pentru alcatuirea listei de cuvinte cheie relevante, echipa Pronexus utilizeaza atat instrumente specializate de keyword research, cat aplicatii care permit identificarea cuvintelor cheie pentru care sunt optimizate site-urile competitorilor sau leaderilor dintr-o industrie (expresiile non-brand pe care acestia atrag cea mai mare cantitate de trafic organic).

Libraria de cuvinte cheie se va actualiza constant pe parcursul campaniei.


Calculare scor de vizibilitate SEO non-brand.

Zilnic, aplicatia de monitorizare SEO utilizata in toate campaniile Pronexus extrage din Google pozitia pe care site-ul clientului se afla in rezultatele organice, pentru fiecare expresie din libraria de cuvinte cheie relevante, atat pe desktop cat si pe mobil.

Pe baza pozitiei ocupata de fiecare expresie in Google, dar si tinand cont de volumul mediu de cautari al respectivelor sintagme, este calculat un scor general de vizibilitate SEO (linia punctata, foto de mai jos).

Evolutia vizibilitate site

Acest scor de vizibilitate (cu valori posibile intre 0 si 100) este principalul factor de referinta pentru urmarirea evolutiei unei campanii SEO, pentru ca:

 • este independent de sezonalitate
 • este influentat proportional de cele mai importante cuvinte din campanie
 • agrega evolutia campaniei intr-un singur KPI

In cadrul fiecarei campanii SEO, monitorizam acest indicator atat la nivel macro (intreaga campanie), cat si la nivel de topic (zona de interes) pentru client (ex: o anumita categorie de produse, catre care decidem directionarea resurselor din campania de optimizare SEO).

Parerea clientilor nostri conteaza! Vezi ce spun clientii despre noi?

Intrebari frecvente despre SEO

Ce este SEO si de ce este important?

Daca doriti ca oamenii sa va gaseasca afacerea atunci cand cauta online, trebuie sa va asigurati ca site-ul dvs. apare pe motoarele de cautare. SEO este procesul a face site-ul dvs. mai prietenos pentru motoarele de cautare precum Google, Bing sau Yahoo. Optimizarea SEO a site-ului dvs. poate imbunatati clasarea organica a rezultatelor cautarii, facand compania dvs. mai usor de gasit atunci cand potentialii clienti cauta produse si servicii legate de afacerea dvs.

Ce este Google My Business?

Google My Business este un profil personal pentru compania dvs. care apare atunci cand utilizatorii cauta pe Google sau in Google Maps. Profilul dvs. este un mod minunat de a oferi un instantaneu al celor mai importante informatii despre afacerea dvs., cum ar fi numarul dvs. de telefon, indicatiile, programul de lucru, recenziile si imaginile produselor sau serviciilor dvs.

SEO sau PPC (Pay Per Click)?

Principala diferenta dintre Search Engine Optimization (SEO) si Pay Per Click (PPC) consta in faptul ca traficul provenit din SEO (organic) este gratuit, in timp ce traficul generat de PPC nu este gratuit (numele implica ca trebuie sa platiti un cost pe clic). Pe termen lung, campaniile de promovare platite ajung sa depaseasca costul unei campanii de optimizare SEO.

Pot sa urmaresc progresul site-ului meu?

Absolut! Va monitorizam site-ul cu tool-uri premium, astfel incat sa stiti mereu unde va clasati in Google, Bing, Yahoo sau alte motoare de cautare. Realizam rapoarte lunar la care aveti access prin email si le puteti urmari de pe telefon.

De ce sa alegi Pronexus?

Analizam site-ul dvs. si va ajutam sa identificati cuvintele cheie si termenii de cautare in functie de nisa afacerii dvs. De asemenea, recomandam alte actualizari care ar putea face site-ul dvs. mai prietenos in ochii motoarelor de cautare. Adaugarea acestor sugestii importante pe site-ul dvs., impreuna cu o campanie eficienta de link building si cu o planificare a postarilor pe blog, va poate creste pozitia in Google, ducand astfel la mai multa atentie asupra afacerii dvs. si, speram, la mai multi clienti.

Resurse SEO pentru optimizarea site-ului

Esti in cautarea unei agentii de marketing online pentru afacerea ta?

Contacteaza-ne
DMCA.com Protection Status Copyright © 2019 | All rights reserved. Powered by Pronexus Agentie Marketing Digital