Creare
site web

Website-ul dvs. este cel mai important element de marketing. Aveti nevoie de un website care sa va reprezinte compania si sa va dezvolte afacerea.

Hai sa discutam!

De ce Web design?

Impresionati-va clientii cu un design web profesional

Cu milioane de site-uri web pe Internet, doriti sa fiti sigur ca site-ul dvs. iese in evidenta, va reprezinta bine si, cel mai important, va ajuta firma sa creasca.

Pronexus doreste ca site-ul dvs. web sa reflecte personalitatea unica a companiei dvs. Lucram indeaproape cu dvs. pentru a descoperi si a crea designul pe care il visati.

Cum lucram?

Realizare site web complet functional si optimizat

Folosind cele mai bune practici si tehnici de programare, ne putem ocupa de orice tip de proiect. De la site-uri web pentru afaceri mici, magazine online, pana la aplicatii web complexe.

Favorizam interfetele simple, curate, usor de citit si care functioneaza la fel de bine pe orice tip de dispozitiv. Site-urile noastre sunt livrate "de-a gata", astfel incat sa puteti incepe sa generati trafic din prima zi.

Site optimizat

Doriti sa colaboram? Contactati-ne!

Solicitati oferta personalizata

De ce noi?

Avantajele unui site de prezentare realizat de Pronexus

Un site web atractiv si elegant este doar primul pas pentru a avea o prezenta online de succes. Exista mai multi factori care determina cat de bine functioneaza site-ul dvs. web. La Pronexus, ne axam atat pe aspect, cat si pe functionalitati, astfel incat sa beneficiati de:

Mai mult trafic

Cu cat sunteti mai vizibil, cu atat o sa observati o crestere in numarul de vizitatori pe website.

Mai multe conversii

Puteti sa aveti un numar considerabil de utilizatori, dar asta nu inseamna nimic daca acestia nu devin clienti.

Mai multe incasari

Cresterea numarului de utilizatori targhetati duce automat la conversii.

Mai multa autoritate

Daca vreti sa fiti o autoritate in domeniul dvs., trebuie sa aveti un website care sa ateste acest lucru.

Mai mult engagement

Oferiti clientilor dvs. cea mai buna varianta web a firmei si priviti cum creste interactiunea cu brand-ul dvs.

Mai multa usurinta

Modificarile si actualizarile aduse site-ului dvs. web pot fi facute foarte repede pentru a profita de noile tendinte in web design.

Doriti o estimare de pret
pentru creare site web?

Calculati cat costa in total proiectul si trimiteti formularul catre noi, dureaza doar 3 minute.

[estimation_form form_id="1"]

Creare site

De ce sa alegeti serviciile noastre de creare site?

Domeniu & Gazduire

Domeniu .ro si gazduire SSD, incarcare rapida, spatiu de stocare 3GB, trafic nelimitat, pana la 5 adrese de email, autobackup. Pentru prelungirea serviciilor se achita anual 50€.

Design Unic

Fiecare proiect de webdesign are propria tematica si domeniu de activitate pentru care realizam un design specific, unic, cu un impact placut asupra vizitatorilor.

Design responsive

Reprezinta capacitatea site-ului de a-si transforma designul si formatul continutului, astfel incat sa imbuntateasca parcurgerea informatiei pe desktop, tableta si telefon.

Optimizare SEO

Optimizarea SEO onpage, unul din cele mai importante aspecte in realizarea unui site, acesta are un rol decisiv pentru aparitia siteului in rezultatele motoarelor de cautare.

Panou de administrare

Puteti administra singuri continutul, pagini, meniuri, galerii foto, slide-uri si sectiuni din site prin interfata de administrare in limba romana. Va punem la dispozitie un video personalizat.

User-friendly

Cand realizam un proiect il gandim ca si cand noi am fi vizitatorii siteului si potentiali clienti. Atat designul siteului cat si structura trebuie sa fie usor de inteles si de folosit

Consultanta & suport

Oferim sprijin in planificarea structurii siteului si a designului. Va aratam cele mai bune practici online si tinem legatura si dupa finalizarea proiectului pentru suport.

Semnatura Email

In format HTML sau imagine, include inseratia logoului si datele de contact, incadrate in designul folosit pentru website astfel incat sa se mentina identitatea vizuala.

Pagina Facebook

Pagina facebook business se realizeaza cu un design asemanator siteului, sunt introduse toate informatiile firmei, se incarca imaginile disponibile in albume si o conectam cu siteul.

Odata ce am inteles ce inseamna prezenta online, mi-am dat seama cat de important este un website pentru sanatatea business-ului meu. Colaborarea cu Pronexus m-a ajutat sa identific si sa rezolv problemele tehnice ale site-ului si totodata am reusit sa gasesc oportunitati noi de crestere a traficului organic pe plan local. Pentru cuvantul cheie principal am ajuns pe prima pagina in doar 4 luni, iar peste inca 2 luni am atins pozitia #1 pe plan local.

Robert Iovan, CEO, Corabia lui Barba-Deasa