Audit SEO Gratuit

Primul pas pentru o campanie SEO eficienta!

Inainte de a incepe un program de optimizare, este nevoie de o analiza solida a site-ului pe care il detineti si a nisei in care afacerea dvs. isi are domeniul de activitate. Va vom studia cu atentie site-ul si il vom imbunatati pentru a putea fi accesat cu usurinta de motoarele de cautare.

Analiza SEO include si studierea concurentei. Vom urmari site-urile ce ofera aceleasi servicii cu ale dvs. si vom concepe un plan prin care sa le surclasam in paginile cu rezultate.

Ce presupune un Audit SEO?

Analiza SEO este extrem de importanta. Aceasta reprezinta punctul de plecare al unui plan de optimizare adaptat nisei in care afacerea dvs. activeaza. Cu ajutorul analizei se obtin informatii importante despre concurenta si, mai ales, despre site-ul pe care-l detineti.

Analizam fiecare site concurent si estimam in cat timp putem obtine pozitii mai bune pentru site-ul dvs. Analiza concurentei este primul pas pentru o strategie SEO eficienta. Este posibil ca unele site-uri foarte mari, site-uri cu vechime, sa aiba o autoritate mare in motoarele de cautare. Aceste site-uri sunt greu de depasit, dar nu imposibil. O analiza SEO corecta si o campanie de optimizare vor aduce rezultate, indiferent de concurenta de pe piata.

Crearea unui sitemap si analiza continutului, a tag-urilor si a link-urilor din site, au un rol important in optimizare. Continutul unic, sitemap-ul bine gandit, tag-urile alese cu atentie si link-urile interne ale unui site vor duce la clasari pe pozitii fruntase in motoarele de cautare.

De ce sa-ti analizezi concurenta?

Promovarea pe motoarele de cautare a devenit din ce in ce mai grea. Link building-ul nu mai este suficient pentru o pozitionare fruntasa, acum ai nevoie de retele sociale, de optimizare on-page si, mai ales, de analize complexe ale concurentei si ale propriului site.

Inainte de a incepe o afacere online, este obligatoriu sa-ti cunosti concurenta din acest mediu. Trebuie sa stii care sunt site-urile pe care vrei sa le depasesti, iar in functie de acestea, sa aloci un buget corect campaniei de optimizare SEO.

DMCA.com Protection Status Copyright © 2019 | Toate drepturile rezervate. Powered by Pronexus Agentie Marketing Digital